Kalėdinė dovana - liepsnojančio ledo šou

Kalėdinė dovana - liepsnojančio ledo šou

Pirmos Kalėdų dienos vakarą klaipėdiečiai rinkosi į "Švyturio" areną, į dailiojo čiuožimo meistrų pasirodymą "Liepsnojantis ledas 2011", kurį organizavo garsi Lietuvos čiuožėjų pora Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko. Beje, toks ledo šou per didžiąsias metų šventes rengiamas jau dešimt metų, taigi šiemet jis jubiliejinis.

Nors bilietai kainavo nuo 80 iki 160 Lt,  visi jie į ledo šou Klaipėdoje gruodžio 26 d. buvo parduoti, tad organizuotas papildomas šou pirmąją Kalėdų dieną. Didžiulė arenos salė sekmadienį nebuvo sausakimša, tačiau žiūrovų buvo tikrai nemažai. Kalbintieji klaipėdiečiai prisipažino, jog tokį reginį per Kalėdas norėję padovanoti savo artimiems ir brangiems žmonėms, tad nemažai jų atėjo su visa šeima, nepagailėdami 360 ar net 500 Lt.

Kadangi tai ledo šou, nemažai žmonių nesiryžo nusivilkti paltų. Publika, atrodo, šou nenusivylė, gal tik kai kuriems žiūrovams kiek nepatiko šou vedėjas ir jo repeticijos inscenizacija pagal Maskvos scenarijų, reklaminiai pokštai - žmonės norėjo reginio, o ne iškalbos meno.

Ant ledo gražiai plastiškai šoko pasaulio, Europos, Lietuvos čempionai, jaunieji sportininkai - ir po vieną, ir poromis. Netrūko ir humoristinių šokių, pavyzdžiui, klounų ir girtuoklių. Buvo ir tokių meistrų, kurie čiuožė net su pačiūžomis ir ant rankų, o vienas šokėjas ant ledo demonstravo ir kažką panašaus į vyrišką striptizą. Pasirodė ir ledo bei oro akrobatai, batutininkai. Meistrai rodė geriausius savo numerius. Muzika, šviesų žaismas, ledas, liepsnos, fejerverkai sukūrė puikų reginį.

Žiūrovai negailėjo plojimų visiems dailiojo čiuožimo meistrams, o ypač P. Vanagui ir M. Drobiazko, kurie buvo šiltai sutikti. Tačiau , ko gero, didžiausiomis ovacijomis publika apdovanojo dviejų ledo akrobatų šokį parodiją su užuominomis į baletą "Gulbių ežeras". Be sportinio meistriškumo, vyrukai dar demonstravo ir puikius aktorinius sugebėjimus. Ledas iš tikrųjų liepsnojo po čiuožėjų kojomis, tad po šou žiūrovai skirstėsi puikiai nusiteikę.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder