Klaipėdiečiams – išskirtinai jaukus Gyčio Paškevičiaus koncertas

Klaipėdiečiams – išskirtinai jaukus Gyčio Paškevičiaus koncertas

Įspūdingi koncertai didžiausiose šalies arenose, į kuriuos bilietai buvo iššluoti tiesiog žaibiškai – Lietuvos scenos grandas Gytis Paškevičius pernai pribloškė daugelį. Kilęs ažiotažas tapo įrodymu, jog žmonės yra pasiilgę aukšto atlikimo lygio ir kokybiškos muzikos. Gruodžio 8 d. renginių salėje „Vakaris“ laukia išskirtinė proga pasimėgauti G.Paškevičiaus dainomis jaukioje kamerinėje aplinkoje.

Savo 50-ąjį gimtadienį bei kūrybinį 30-metį griausmingai pažymėjęs muzikantas sulaužė anksčiau vyravusį stereotipą, kad įspūdingos salės ir scenos gali tarnauti tik užsienio žvaigždėms. Atlikėjo jubiliejinių koncertų turo geografija neapsiribojo Lietuva –gastrolės taipogi buvo surengtos Anglijoje, Norvegijoje.

Iki Naujųjų G.Paškevičius su trenksmu sugrįš Šiaulių ir „Žalgirio“ arenas, tad gyvo garso koncertas klaipėdiečiams „Vakario“ salėje – išties neeilinis šiame kontekste. „Kontaktas su publika čia bus itin artimas. Kita proga pasimėgauti G.Paškevičiaus muzika panašioje erdvėje pasitaikys dar negreitai“, – kalbėjo organizatoriai.

Gyvo garso koncertas, kurio metu atlikėjas pasirodys su savo muzikantų grupe, turėtų tapti gražiu akordu prasidedant didžiųjų žiemos švenčių laukimui. „Vakario“ publika išgirs ne tik mintinai žinomus bei mylimus G.Paškevičiaus hitus „Šiam pasauly“, „Tu vėjo paklausk“, „Draugams“, „Dalužė“, bet ir kūrinius iš pernai pasirodžiusio albumo „Laiko traukiniai“. Naujas lengvo bliuzo ir rokenrolo intonacijų persmelktas dainas spėjo pamėgti jau virš 50 tūkst. žiūrovų, apsilankiusių albumo pristatymo koncertuose.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder