Komedijos „Po 20 metų“ aktoriai: „Kuriozai kyla, kai poroje žmonės kažką nuslepia vienas nuo kito“

Komedijos „Po 20 metų“ aktoriai: „Kuriozai kyla, kai poroje žmonės kažką nuslepia vienas nuo kito“

Koks buvo urvinis žmogus jaunystėje, apie ką jis mąstė, svajojo ir kaip samprotavo daugelis jau žino. Teatro mėgėjai su urviniu Vidučiu susipažino jau daugiau nei dešimtmetį rodomame ir vis dar pilnas sales žiūrovų renkančiame spektaklyje „Urvinis žmogus“. Tačiau koks yra Urvinis žmogus ir jo moteris šiandien, sulaukęs vidutinio amžiaus pasakys tik tie, kurie matė ar pamatys „Urvinio žmogaus“ tęsinį „Po 20 metų“.

Dainiaus Kazlausko režisuotas spektaklis „Po 20 metų“ – tai komedija apie santykius. Joje porą dešimtmečių santuokoje gyvenantys Vidutis (akt. Andrius Bialobžeskis) ir Edita (akt. Gabija Jaraminaitė) su humoru bando gvildenti santykių vingius ir peripetijas.

„Žmonėms būtina pamatyti, kaip klostosi santykiai, kai poroje esantys žmonės ne viską vienas kitam išsako ir slepia nuoskaudas. Tie, kurie kažką slepia nuo savo partnerių, gali ateiti ir pažiūrėti, kas būna, kai vienam iš jų netikėtai išslysta nutylėtas dalykas“, – sako aktorius Andrius Bialobžeskis, įkūnijęs charizmatiškąjį Vidutį.

Spektaklio aktoriai įsitikinę, kad nėra poros, kurios santykiuose nėra vienokių ar kitokių nesusipratimų, povandeninių srovių, kurios it delfinas į paviršių išnyra pačiu netikėčiausiu ir nelaukčiausiu metu. Visgi, nėra paprastesnio ir mažiau skausmingo būdo joms užglaistyti nei pasitelkti humorą. Šią tiesą patvirtina komedija „Po 20 metų“.

„Spektaklyje matomas situacijas atpažins kiekvienas. Tai gali būti ir po dvidešimt, ir po trejų bendro gyvenimo metų. Absoliučiai visi – ir tie, kurie šiuo metu turi porą, ir tie, kurie galbūt kažkada turėjo porą – atras labai daug paralelių su savo gyvenimu“, – įsitikinusi Gabija Ryškuvienė.

Vidučio ir Editos gyvenimo paslaptys bus atskleistos gruodžio 1 d. 19 val. Klaipėdos koncertų salėje. Bilietus į spektaklį „Po 20 metų“ platina „Tiketa“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder