Paulina Paukštaitytė apie dalyvavimą „Lietuvos balse“: Mano svajonė būti moteriška Donny Montell versija

Paulina Paukštaitytė apie dalyvavimą „Lietuvos balse“: Mano svajonė būti moteriška Donny Montell versija

Jos balsas užburiantis, talentas neįtikėtinas ir jai vos septyniolika metų – „Lietuvos balso“ finalistė Paulina Paukštaitytė savo aukštomis natomis ir galingu vokalu jau nuo pat „aklųjų perklausų“ užkariavo tiek visų mokytojų, tiek žiūrovų širdis. Tačiau projektui įpusėjus, merginos, kaip solistės, kelias projekte pasibaigė – norėdamas išsaugoti dvi talentingas dalyves, jų mokytojas Leonas Somovas„dvikovų“ etape Pauliną sujungė į duetą su KAIA. Toks mokytojo žingsnis, nors ir buvo netikėtas abiems dalyvėms, tačiau jų užsidegimo laimėti nesustabdė ir abi merginos ruošiasi jau šį sekmadienį, Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, įvyksiančiam pusfinaliui, kuriame kovos dėl vietos į didįjį finalą.

Tarp dueto merginų yra ne mažas metų skirtumas - Paulina dar tik mokosi vienuoliktoje klasėje. Todėl mergina patikina – suderinti pamokas su dalyvavimu projekte nėra labai nėra labai paprasta, o laiko savo laisvalaikiui praktiškai išvis nelieka.

„Mano mokytojai iš pat pradžių dar nežinojo, kad dalyvauju projekte ir tiesiog galvojo, kad tyčia praleidinėju pamokas. Tačiau kuomet sužinojo, pradėjo žiūrėti atlaidžiau, jautėsi labai didelis palaikymas iš visų mokytojų. Tai mane verčia stengtis dar labiau, kad jų nenuvilčiau, nes žinau, kiek visi mokytojai, draugai ir visa mokykla deda į mane daug vilčių“,- sako Paulina Paukštaitytė, patikindama, kad dėl dalyvavimo projekte, jokių blogų atsiliepimų ar pavydo iš mokykloje besimokančių mokinių tikrai nesulaukė ir jaučia tik didžiulį visų palaikymą.

Ir nors jauna atlikėja, nuo pat projekto pradžios, buvo liaupsinama už savo odą šiurpinantį vokalą, Paulina išduoda, kad jokių pagyrų nesulaukė iš dviejų artimiausių žmonių – savo tėvų.

„Mano tėvai man visada sako tik kritiką ir beveik niekada nesako komplimentų. Tačiau man tai yra labai gerai – tai primena, kad reikia neatsipalaiduoti ir judėti į priekį. Esu dėkinga savo tėvams, kad jie man visada atmerkia akis ir neleidžia gyventi iliuzijoje, kuomet girdėdama komplimentus, galvoji, kad viską gerai darai ir, kad taip bus visuomet. Man kritika yra irgi įvertinimas ir arba tu pasimokai iš to įvertinimo arba ne“,- sako Paulina Paukštaitytė.

Paklausta, kaip tėvai auklėja šešiolikametę merginą, Paulina drąsiai patikina – jų šeimoje svarbiausia yra pasitikėjimas, o „Lietuvos balsas“ jį tik užaugino.

„Mes su tėvais visuomet randame kompromisą, leidimas kažkur išeiti ar grįžti nurodytu laiku priklauso visuomet nuo situacijos, nėra kažkokių užbrėžtų griežtų taisyklių. Man visuomet sakydavo, jeigu yra pasitikėjimas, tada yra ir leidimas, ir iš tikrųjų - su projektu tas pasitikėjimas labai užaugo, nes jie pamatė, kokia savarankiška galiu būti ir, kad puikiai galiu susitvarkyti pati“,- pasakoja Paulina.

Paulina patikina, kad savo ateities kelio, kitoje srityje, nei muzika, net neįsivaizduoja – mergina nuo mažumės dainuoja ir, ko galbūt nežino projekto žiūrovai, puikiai groja smuiku, tad ir jos svajonės, vienareikšmiškai susijusios tik su muzika. Tokie patys ir naujametiniai merginos palinkėjimai sau. „Norėčiau ir sau linkėčiau, jog viskas nepasibaigtų ties projektu ,,Lietuvos Balsas”, kad galėčiau dalintis su žmonėmis savo kūryba ir plėsti klausytojų ratą ir galbūt vieną dieną išpildysiu savo pačią didžiausią svajonę tapti atlikėja ir būti Lietuvoje, kaip Donny Montell, tik moteriškoji versija“,- šypsodamasi sako mergina.

Paulina patikina, kad tokie jos norai tikrai nėra tik svajonė, o planai jau dabar sukasi jos galvoje. Ir nors atlikėja visų detalių išduoti kol kas nenori, pažada, jog po projekto Lietuvai pristatys kai ką netikėto.

„Manau, kad po projekto, rimtai užsiimsiu dainų kūryba, nenustosiu tobulėti vokaliai, nes aš tikiu, kad visuomet tobulėti yra kur, o man tobulėti tikrai reikia! Pasibaigus projektui, žiūrovai mane tikrai dar išvys ir ne kartą, o kokiame amplua, tegul tai kol kas lieka paslaptimi. Galiu pasakyt tik tiek, kad Lietuvai to labai trūksta ir to dar nėra, tad gali būti, atnešiu kai ką naujo ir netikėto“,- intriguoja Paulina Paukštaityė.

O kol Paulinos kūrybos dainos dar tik ateities planuose, šį sekmadienį, tiesioginiame „Lietuvos balso“ pusfinalyje, kartu su KAIA ir Leonu Somovu, merginos atliks būtent KAIA sukurtą dainą „Sustoja laikas“, kuri yra būtent apie jos santykius su vaikinu. Ir nors KAIA šį pasirodymą skirs savo antrai pusei, Paulina išduoda, kad ir ji turi ypatingą žmogų, kuriam galėtų skirti naujosios dainos žodžius. „Nenoriu išduoti, kas šis žmogus, tačiau jis su manimi jau labai ilgai“, - intrigą palieka Paulina Paukštaitytė.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder