Saulius Prūsaitis pristatė albumą Vilniuje: po koncerto autografus dalijo valandą

Saulius Prūsaitis pristatė albumą Vilniuje: po koncerto autografus dalijo valandą

„Grosim kažkiek žinomų ir  kažkiek nežinomų dainų“, – ketvirtadienio vakarą Vilniuje „Compensa“ arenoje pradėdamas naujojo albumo  „39“  pristatymą sakė Saulius Prūsaitis. Jis pamelavo: skambėjo tik žinomos ir labai žinomos dainos  Tiek hitų viename koncerte retai kada išgirsi. Itin sėkmingi S. Prūsaičio koncertiniai metai eina į pabaigą ir liko tik trys turo „39“ koncertai. Į pasirodymus Klaipėdoje ir Šiauliuose bilietų jau nebėra. S. Prūsaitis sako, kad dabar  beliko tik dar intensyviau ruoštis artėjančiam pirmam jo areniniam šou – gruodžio 15 d. Kaune, „Žalgirio“ arenoje.  Finalinis „39“ šou bus ypatingas. Jam rengiama speciali vizualinė programa.

Na, o muzikinės programos tobulinti beveik nėra kur. Juk koncertinėje programoje  – naujo albumo  superhitai „Tu nemoki“ ir „39“, prieš tai buvusio albumo legendinėmis jau tapusios dainos „Norim šokti“ ir „Vasara 3016“,  garsiausi S.Prūsaičio angliški kūriniai „Power Forever“ ir „Sweet Sweet“, taip pat: „Merginos šoks“, „Mes surandam namus“, „Meile tu“, „Būkim draugais“ ir kitos. Savo  garsiausią kūrinį „Leisk bandyt“ atliko ir svečio teisėmis koncerte pasirodžiusi Iglė.  

S.  Prūsaitis prisipažino, kad prisiminimai apie prieš kelis metus buvusį „X Faktoriaus“ sezoną, kuomet šou laimėjo jo mokinė, iki šiol ypatingi. Todėl jis džiaugiasi, kad su Iglę ryšį ir draugiškus santykius pavyko išsaugoti iki šiol. Sukūręs dainą „Tu nemoki“ ir supratęs, kad ją reikėtų sudainuoti duetu, jis ilgai nesvarstė, ką pasikviesti. Laikas parodė, kad  sprendimas dainuoti su Igle buvo labai teisingas – publika labai pamėgo dainą, „Youtube“ platformoje jos peržiūrų skaičius jau seniai persirito 5 milijonus. 

Nors „39“ koncertas Vilniuje buvo sėdimas, buvę neleis sumeluoti: per S.Prūsaičio koncertus nusėdėti vietoje labai sunku. Ir net nereikia sulaukti dainos „Norim šokti“. Jau per „Power Forever“ salės kraštai ir praėjimai buvo pilni šokančių žmonių. O į koncerto pabaigą iš savo vietų kilo visi.  

Be biso publika savo numylėtinio nepaleido, po trumpos pauzės į sceną grįžęs S.Prūsaitis  su komanda  antrą kartą atliko dvi pačias dainas „Tu nemoki“ ir „39“. Atrodė, kad publika mielai klausytų ir trečią, ir ketvirtą kartą. Po koncerto ant naujo albumo dainininkas pasirašinėjo rekordinį laiką – valandą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder