Šokio vitrina - galimybė pamatyti, pabendrauti ir suprasti

Šokio vitrina - galimybė pamatyti, pabendrauti ir suprasti

Ketvirtadienį ir penktadienį, spalio 13 ir 14 d., 19.30 val. Šiuolaikinio šokio asociacija ir menininkų grupė "Žuvies akis" kviečia pasidairyti po Šokio vitriną, pamatyti Šiuolaikinio šokio asociacijos narių choreografų Airos Naginevičiūtės, Petro Lisausko, Dovilės Binkauskaitės ir Agnijos Šeiko naujausius kūrybinius darbus, pabendrauti su jais ir suprasti kūrėjų mintis išsakytas judesių kalba.

Taip pat bus pristatytas pirmųjų Klaipėdoje "Žuvies akies" organizuotų kūrybinių šokio dirbtuvių spektaklio eskizas, kurio choreografė Vengrijos menininkė Marta Ladjánszki, dirbusi dvi savaites su klaipėdiečiais šokėjais.

"Šokio vitrina" – tai naujas Šiuolaikinio šokio asociacijos projektas, skatinantis Lietuvos šiuolaikinio šokio kūrėjų kūrybinę veiklą ir jos sklaidą bei diskusijas su profesionalų bendruomene, kritikais ir žiūrovais. Tikimasi, kad šios diskusijos teiks abipusės naudos ir kūrėjams, padedant suprasti žiūrovų poreikius, ir žiūrovams, plečiant jų supratimą apie šiuolaikinį šokį ir jo stilių įvairovę. "Šokio vitrinos" atidarymas jau įvyko Vilniuje, Menų spaustuvėje.

Partneriai: Menų spaustuvė, Lietuvos šokio informacijos centras, KKKC Parodų rūmai.

KKKC Parodų rūmai - spalio 13, 14 d. 19.30 val. Bilieto kaina 10 Lt, studentams ir senjorams 50% nuolaida.

Spalio 13d. KKKC Parodų rūmai 19.30 val. Šokio spektaklio "Dievų namai" eskizas (menininkų grupė "Žuvies akis"). Choreografija - Dovilė Binkauskaitė.

Šokio filmas "Pasaka". choreografija - Agnija Šeiko.

Kūrybinių šokio dirbtuvių spektaklio „Feels like Heaven (4three) eskizas (menininkų grupė "Žuvies akis"), choreografija - Marta Ladjanszki (Vengrija).

Spalio 14 d. KKKC Parodų rūmai 19.30 val. šokio spektaklis "Druska" (LMTA). Choreografija - Aira Nagineviciūtė.

Šokio spektaklio "GO0D" eskizas (menininkų grupė "Žuvies akis"), choreografija - Petras Lisauskas.

 

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder