Ačiū visiems, sukūrusiems supermiesto stebuklą

Ačiū visiems, sukūrusiems supermiesto stebuklą

Miestų Lietuvoje yra daug ir visokių, bet supermiestas tik vienas – Klaipėda. Tai buvo įrodyta prieš ketvertą metų, pirmąkart uostamiestį vainikavus supermiestu. Tai dar kartą patvirtinta praėjusį sekmadienį: beveik 200 tūkst. žiūrovų telefoninių skambučių nepaliko šansų konkurentams - 2015-ųjų LNK televizijos projektą „Lietuvos supermiestas“ antrąkart laimėjo Klaipėda ir šį miestą mylintys žmonės.

Prieš projekto startą Klaipėdos komandos štabas sau kėlė maksimalų uždavinį – pergalė, nors būta momentų, kai ši ambicija atrodė jau nelabai reali, bet... Klaipėdiečiai nebūtų klaipėdiečiai, jeigu lemiamomis akimirkomis nesugebėtų susitelkti į vieną kumštį ir parodyti savo vienybę bei stiprybę. Tokiu miesto bendruomenės solidarumo įrodymu tapo ir superfinalo rezultatas, dovanojęs Klaipėdai garbingą titulą, kurio geidė, dėl kurio kovojo net 10 šalies miestų ar regionų.

Už svaiginantį pergalės džiaugsmą, vainikavusį ilgą ir sunkų kelią tikslo link, Klaipėdos komandos štabas nuoširdžiai dėkoja visiems geriems žmonėms, savo kūryba, talentais, finansine parama, gerais patarimais ir telefonų skambučiais darkart iškėlusiems uostamiestį į aukštumas.

Ačiū rėmėjams: bendrovėms „DFDS Seaways“, „Klaipėdos laisvoji ekonominė zona“, „Baltic Pallets“, „Atsis“, „Friedricho pasažas“, „Grudoteka“, „Klaipėdos energija“, „Technikos uostas“, „Yazaki“, „Argus“, „Eola“, „Vertus“, „Mūsų laikas“, „Klaipėdos Smeltė“ ir Klaipėdos jūrinio miesto simbolio burlaivio Meridianas paramos fondui. Nuoširdi padėka partneriams: Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijai, asociacijai „Mano miestas Klaipėda“, draugams – Klaipėdos universitetui, Socialinių mokslų kolegijai, Aukštajai jūreivystės mokyklai, Klaipėdos talentų globėjui „Švyturiui“.

Už visokeriopą paramą ypatinga padėka Klaipėdos miesto tarybos nariui, Klaipėdos pramonininkų asociacijos prezidentui Rimantui Taraškevičiui, už tikrą partnerystę – Klaipėdos valstybinio jūrų uosto vadovui Arvydui Vaitkui, už nuoširdžią paramą ir buvimą komandoje – verslininkui Aidui Kaveckiui, už įkvepiantį patriotizmą – UAB “Pamario restauratorius” direktoriui Aldui Kliukui, už patogias keliones į sostinę ir atgal – “Klaipėdos autobusų parkui” ir jo vadovei Jelizavetai Daugininkienei, už solidarumą – Krepšinio klubo „Neptūnas“ vadovui Osvaldui Kurauskui ir Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacijos prezidentui Vaidotui Šileikai bei direktoriui Harold Kovs. Nuoširdus ačiū bendraminčiams ir bendražygiams, padėjusiems sutelkti miesto bendruomenę,- dienraščiams „Klaipėda“ ir „Vakarų ekspresas“, radijo stočiai „Laluna“.

Klaipėdos komandos prodiuserių Gintaro ir Mindaugo Bendžių bei štabo narių padėką teišgirsta visi uostamiesčio menininkai,sportininkai, talentingi ir entuziastingi žmonės, gynę Klaipėdos garbę filmavimo aikštelėje. Už moralinę paramą ir kūrybines iniciatyvas ačiū kartu su komanda buvusiems Ingai ir Vytautui Grubliauskams.

„Visų gerų žmonių, prisidėjusių prie pergalės, neįmanoma išvardinti. Aišku viena – supermiestą kuria superžmonės ir ši pergalė visos bendruomenės pergalė. Visos bendruomenės reikmėms tarnaus ir iškovotas prizas – žaidimų bei sporto aikštelė, į kurios atidarymą tikimės pakviesti greitu metu“,- sako Gintaras Bendžius, Klaipėdos komandos prodiuseris.

Kol kas tebesvarstoma, kurioms socialinėms įstaigoms ir kada bus perduotas klaipėdiečių suneštas pliušinių žaislų kalnas.

Klaipėdos komandos štabas:

Gintaras Bendžius, prodiuseris

Mindaugas Bendžius, prodiuseris

Virginija Beliauskienė

Raimondas Beliauskas

Dalia Grikšaitė

Jolanta Juškevičienė

Linas Lapėnas

Darius Rekis

Donatas Streckis

Artūras Ševelkovas

Remigijus Žiogas

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder