Ar gražuolė Austėja sutramdys Jogailą Morkūną?

Ar gražuolė Austėja sutramdys Jogailą Morkūną?

Net nelabai akylūs žurnalų ir interneto svetainių skaitytojai jau seniai pastebėjo nebylią renginių organizatoriaus ir laidos „Super LT“ vedėjo Jogailos Morkūno ir dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus dvikovą. Tiksliau, varžytuves, kurio mylimoji įspūdingiau pasirodys vakarėlyje – Aleksandro žmona Monika Račiūnaitė ar Jogailos širdies dama Austėja Jablonskytė? Abi – jaunos ir gražios. Abi – turinčios išskirtinį skonį ir sugebėjimą stebinti. Tad kurio pramogų pasaulio ryklio moteris taps šios mini dvikovos nugalėtoja?

„Na, pirmiausia, pradėkime nuo to, kad Aleksandras yra už mane vyresnis ir turi jaunesnę draugę, tad konkurencijos čia nebelieka“, - juokėsi J.Morkūnas, sėdėdamas ant raudonosios laidos „Vasara su Asta“ vedėjos Astos Dudurytės sofos.

Vis dėlto, svajonių jaunikio etiketės dar neatsikratęs vyras prisipažino, kad Austėja yra ta moteris, su kuria jis norėtų nugyventi visą likusį gyvenimą, nors vestuvės jam patinka tik tuomet, kai tuokiasi... ne jis.

„Mano namuose yra viešėjęs garsusis prancūzų rašytojas Fredericas, Beigbederis. Gal jis buvo teisus, kai sukūrė romaną „Meilė trunka trejus metus“? – svarstė J.Morkūnas.

„O kiek judviem su Austėja liko iki tų trejų metų?“ – susidomėjo A.Dudurytė.

„Hmm... pusmetis“, - valiūkiškai šyptelėjo Jogaila.

Daugiau Jogailos Morkūno gyvenimo ir meilės paslapčių nuotaikingoje laidoje „Vasara su Asta“ – pirmadienį, 18 val. 20 min. per “Lietuvos ryto” televiziją.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder