Dešimtys vienišų ilgakojų gražuolių - antrajame "Pasirink mane" sezone

Dešimtys vienišų ilgakojų gražuolių - antrajame "Pasirink mane" sezone

Gegužės 28-ąją, pirmadienį, 21.00 val. TV3 eteryje startuoja aistringiausio pasimatymų šou „Pasirink mane“ antrasis sezonas. Dešimtys vienišų ilgakojų gražuolių rinksis, kuriam projekto dalyviui iš tikrųjų verta atiduoti savo širdį. Dalyviai, paakinti pasakiško lietuvaičių grožio, taip pat spręs, kuri mergina verčiausia ne tik širdies, bet ir... visos jo gerovės.  

Su merginomis flirtuos, jas girs, drąsins ir provokuos merginų numylėtinis ir favoritas M. Stasiulis. Antrus metus iš eilės vyriausiojo porų piršlio vaidmenį prisiimsiantis TV3 veidas tikina, kad tokio aistringo pasimatymų realybės šou TV žiūrovai jau seniai nematė, o merginų grožis privers eiti iš proto net ir antrąsias puses turinčius Lietuvos vyrus.

„Pasirink mane“ aistra alsuojančioje studijoje TV3 žiūrovai išvys ne tik manekenėms prilygsiančias merginas iš visos Lietuvos, bet ir daugybę žinomų žmonių. Tarp jų – merginų grupės „Pinup Girls“ narės Ieva Ambrazaitė ir Simona Šermukšnytė, TV3 projekto „Tu gali šokti“ dalyvė Rugilė ir dainininkė Pankita.

Vaikinų kastoje – dar daugiau žvaigždžių: ne tik gerai Lietuvoje žinomi dainininkai, šokėjai ir elitinių vakarėlių svečiai, bet ir tie, dėl kurių šalies merginos pasiryžusios padaryti beveik viską. Ar „Lietuvos talentų“ nugalėtojui Mikui, vaikinų grupės „Neo“ nariui Tadui, dainininkui Onsai, „Tu gali šokti“ dalyviams Dominykui ir Airidui, diskžokėjui Armandui ir kitiems pavyks susirasti tą vienintelę?

Aistra pulsuojantis antrasis TV3 pasimatymų projekto „Pasirink mane“ sezonas į eterį žengia gegužės 28-ąją, 21.00 val. per TV3.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder