Gerbėjų neatsiginanti Kristina Brazauskienė įkyrius vyrus skundžia sūnui

Gerbėjų neatsiginanti Kristina Brazauskienė įkyrius vyrus skundžia sūnui

Išskirtinai LNK „Karamelinėms naujienoms“ parodžiusi naująjį savo dvarą bei visus jo privalumus, Kristina Brazauskienė atskleidžia ir meilės paslaptis. Kiek vyrų, išvydę našlės turtus, siekia draugystės? Kiek paslaptingų dūsautojų siekia užimti Brazausko vietą?

Trečiadienio vakarą 20.25 val. „Karamelinėms naujienoms” per LNK Kristina išklos tai, ko tikrai dar niekas negirdėjo. „Paskambino čia vienas toks, sako, pasiilgau. Pasiskundžiau sūnui, tai velnių davė. Ir pati velnių duodu”, - apie gerbėjų atakas pasakojo Kristina Brazauskienė.

Ar tie, naktiniai gerbėjai, siekia Kristinos meilės? O gal juos vilioja ypatinga Prezidento našlės padėtis? Kristina atkerta: bet kokiu atveju tam, kuris norėtų ją sužavėti, būtų nelengva. Nes gyvenimas su Brazausku širdyje paliko neišblėstančius įspūdžius.

Prezidento ir Kristinos romanas ypatingai sukrėtė buvusį jos vyrą Antaną Butrimą. Kristinos tikinimu, prieš lemtingąją kelionę į Egiptą su Butrimu ji jau buvo išsiskyrusi, tačiau vyras nenorėjo jos prarasti amžiams. Taigi, sulaukęs namuose „varlės keliauninkės”, ėmėsi represijų.

„Mes dar viename bute tada gyvenome. Jis buvo mane užrakinęs ir atėmęs telefoną, kad negalėčiau susisiekti su Algirdu”, - meilės trikampį su trilerio elementais LNK laidoje išklos Kristina Brazauskienė.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder