Kai kiti aktoriai skundžiasi gyvenimu, Gintaras Mikalauskas rodo savo turtus

Kai kiti aktoriai skundžiasi gyvenimu, Gintaras Mikalauskas rodo savo turtus

Prabangus namas pajūryje. O dabar - ir naujas butas Vilniuje. Iš kur aktorius Gintaras Mikalauskas turi tiek pinigų, kai kiti aktoriai skundžiasi prasta kultūros padėtimi Lietuvoje?

Septyniasdešimties kvadratinių metrų, dviejų kambarių butas dar kvepia dažais. O medinis stalas su kėdėmis čia atkeliavo vos prieš keletą dienų. Iki šiol Mikalauskų namuose viešėjo vos keli poros artimieji.

O žurnalistai čia svečiuojasi pirmą kartą. Tačiau Gintaras tikina: visa tai, ką pamatysite LNK „Neišgalvotuose gyvenimuose” – ne koks nors atsitiktinis Mikalausko įgeidis ar užmojis. Viskas apgalvota, suderinta, suskaičiuota ir sustyguota iki smulkmenų.

Visiškai naujas, jaukus, modernus, uždaras kelių daugiabučių kvartalas. Nuo Vilniaus centro iki čia - vos dešimt minučių automobiliu. Už kelių metrų – Pavilnio regioninis parkas. Įsikurti tokioje vietoje svajotų daugelis. Tuo labiau, kad už visas komunalines paslaugas čia gyvenantieji net šalčiausiais metų mėnesiais mokėjo neįtikėtinai mažai – vos po kelis šimtus litų. Didžiausias trūkumas - kaina, kurią už vieną kvadratinį metrą paklojo šių namų gyventojai. Daugeliui lietuvių ji sunkiai įkandama.

Statybų piko metais butą šiame rajone aktorius Gintaras Mikalauskas su žmona, medike Jūrate, taip pat vadino neįgyvendinama svajone. Tačiau galiausiai stebuklas įvyko. Vos prieš pora mėnesių jiedu ėmė ir įsikraustė į naujus namus. „Čia viską suderino mano žmona – visas ir sienų, ir baldų spalvas”, - pakvietęs savo naujuose namuose pasisvečiuoti LNK gyvenimo būdo laidos „Neišgalvoti gyvenimai” žurnalistus, pasakojo Gintaras Mikalauskas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder