"Karamelinės naujienos": Antaną Bosą užpuolė briedė Meilė

"Karamelinės naujienos": Antaną Bosą užpuolė briedė Meilė

Pajūrio milijonierius Antanas Bosas garsėja ne tik savo įspūdingais namais, verslais, bet ir išskirtiniais pomėgiais: egzotiškomis kelionėmis ir, žinoma, medžioklės aistra.

Bosas yra sumedžiojęs ne tik kiškių, lapių ar šernų, bet ir kur kas didesnių gyvūnų: liūtų, žirafą ir netgi dramblį. Tačiau garsusis milijonierius – ne šiaip koks negailestingas žudikas. Visa, kas gyva, jis myli. Privačiame elnyne, įkurtame netoli Palangos, prie pat naujojo žmonos Dainos viešbučio, kelių šimtų hektarų plote laigo šimtai įvairiausių egzotiškų padarėlių.

Nors kai kurie iš ką tik paminėtų gyvūnų – laukiniai ir tikrai pavojingi, savo valdose Antanas Bosas jaučiasi saugus. Dauguma raguotų padarų Boso nuolankiai klauso, atbėga, leidžiasi glostomi, iš šeimininko rankų mielai ėda duoną.

Tačiau dieną, kai su Antanu Bosu LNK laidos „Karamelinės naujienos“ žurnalistai lankėsi jo valdose, nutiko netikėtas dalykas. Boso pašaukta briedė, vardu Meilė, nutarė perimti valdžią ir puola šeimininką. Antanas Bosas perspėja: tai, kas vyksta – ne juokai. Įtampa kyla. Situacija darosi nevaldoma. Ir „Karamelinių naujienų“ žurnalistams tenka nešdintis iš įvykio vietos.

Nei duona, nei gražūs pažadai briedės nepaveikia... Milijonierius žino: akistata su laukiniu gyvūnu – itin pavojinga. Juk Lietuva dar neužmiršo, kad būtent laukinis elnias žiauriai sužalojo bene garsiausią Lietuvos kariochirurgą Rimantą Benetį. Taigi, neturėdamas kitos išeities, Bosas nutaria bėgti iš įvykio vietos ir užsidaryti automobilyje. Meilė puola iš paskos.

Išskirtiniai kadrai – šio pirmadienio vakarą 20.55 val. „Karamelinėse naujienose“ per LNK.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder