Klaipėda - "Lietuvos supermiesto" finale!

Klaipėda - "Lietuvos supermiesto" finale!

LNK projekte "Lietuvos supermiestas" baigėsi pusfinaliai. Į finalą nukeliavo trys komandos: Visaginas, Marijampolė ir Klaipėda. Komandos dėl supermiesto vardo susikaus ateinantį sekmadienį.

Klaipėdiečių komanda ragina miestiečius sutelkti visas jėgas ir palaikyti saviškius įnirtingoje kovoje. Jūsų balsai yra labai svarbūs, nes tik nuo jų priklausys, ar Klaipėda taps "Lietuvos supermiesto" nugalėtoja.

Uostamiesčio komandą ir sirgalių gretas papildė didelis būrys žymių klaipėdiečių. Jie jau prisidėjo prie Klaipėdos komandos palaikymo ir kviečia tai padaryti visus likusius miestiečius bei kaimynus.

Beje, būtent žiūrovų balsai praėjusioje laidoje ir lėmė Klaipėdos sėkmę. Studijos balsais pirmavo Visaginas, surinkęs 5 balus, antroje vietoje liko Klaipėda su 4 balais, o paskutines vietas teko pasidalinti Marijampolei ir Žemaitijai, surinkusioms po 3 balus.

Vakaro rezultatus pakoregavo itin aktyvūs žiūrovai - iš viso tiesioginio balsavimo metu buvo sulaukta per 210 000 skambučių, iš kurių 79 414 balsų palaikė Klaipėdą, 74 271 - Marijampolę, 39 829 - Visaginą ir 19 559 - Žemaitiją.

Pagal bendrus dviejų laidų rezultatus, lydere tapo Klaipėda, iš viso surinkusi 18 balų. Antroje vietoje liko Visaginą vos balsu pralenkusi Marijampolė su 15 balų, o paskutinėje vietoje likusi Žemaitija projektą turėjo palikti turėdama 11 balų.

Inga BRIAZKALOVAITĖ, Klaipėdos muzikinio teatro baleto artistė ir šokių mokyklos "Coda" vadovė

Klaipėdoje yra kažkokie burtai. Pati esu, kaip aš vadinu, grynakraujė vilnietė. Čia negimiau, tačiau atvažiavau ir jau labai labai seniai Klaipėdą laikau savo gimtuoju miestu bei visada kur nors dalyvaudama tikrai atstovauju tik Klaipėdai. Negaliu paaiškinti šitų burtų, bet čia pas mus yra labai gera. Mes su šokių mokykla "Coda" palaikėme Klaipėdą "Lietuvos supermiesto" projekte. Šokome, dainavome ir netgi demonstravome rekordą. Manau, kad svariai prisidėjome prie indėlio į Klaipėdos sėkmę projekte. Ir visiems kitiems siūlyčiau prisidėti ir palaikyti miestą telefono skambučiais, kad kiti nedarytų to mikliau, nebūtų pranašesni ir klaipėdiečiai nepasirodytų vangūs.

Osvaldas KUDZEVIČIUS, jachtos "Lietuva" kapitonas

Kaip galima nemylėti miesto, kuriame gimei, kuriame gyveni, dėl kurio kovoji? Ir mes palaikėme, dalyvavome, balsavome ir net dainavome. Visi kiti mylintys Klaipėdą taip pat privalo ją palaikyti. Tiesiog imti telefoną ir surinkti numeriuką - viskas paprasta.

Steponas KUDZEVIČIUS, ilgametis jachtos "Lietuva" kapitonas

Aš pats esu klaipėdietis, tai negi aš dabar galėčiau sirgti, pavyzdžiui, už Visaginą? Juk yra sakoma, jog Lietuvos širdis yra Kaunas, Vilnių galima pavadinti pilvu ir gerkle, o kur tada protas? Žinoma, kad Klaipėdoje. Rupūs miltai, visi turi balsuoti už Klaipėdą. Aš pats visada balsuoju ir skatinu visus kitus nepamiršti to padaryti.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder