"Lietuvos supermiestas": Klaipėda ant jūrinės bangos!

"Lietuvos supermiestas": Klaipėda ant jūrinės bangos!

Vasario 1-osios vakarą klaipėdiečiai LNK studijoje sukurs tikrą jūrinę bangą su talentų gūsiais, humoro purslais ir net sūriomis apmaudo ašaromis... Kaip siena už komandos kapitono Giedriaus Savicko nugaros išsirikiuos būsimųjų jūrininkų būrys, skambės Edgaro Lubio ir Notos atliekama Klaipėdos laivų parado himnu tapusi daina „Laivai nutols“, į romantiškus tolius savo šokiu nuskraidins jaunieji  žuvėdriečiai Skaistė Svajonė ir Mamertas, net krepšinio kamuolys kris ten, kur reikia...

Regis, nieko netrūksta iki pergalingo triumfo. Deja, deja...  Trūksta besąlygiško klaipėdiečių palaikymo telefoniniais skambučiais.

Žiūrim, skambinam ir būnam pirmieji, kaip ir dera supermiesto bendruomenei!

O kodėl mūsiškiai studijoje vos nepravirko iš apmaudo, tai taip pat reikia pamatyti ir tiesiog pasimokyti žmogiškumo...

Laida „Lietuvos supermiestas“  LNK eteryje vasario 1 d., sekmadienį, 19.30 val.

Dėmesio! Sekmadienio vakarą Klaipėda vėl kovos dėl supermiesto vardo, o sirgalius organizatoriai kviečia burtis uostamiesčio komandos štabo stovykloje.

"Kartu bus ir smagiau, ir drąsiau! Štabas TV transliacijų metu įsikurs Friedricho smuklėje. Klaipėdiškių kovas stebėsime dideliame ekrane, nuobodžiauti neleis sirgalių generolas Linas Lapėnas, per reklamines pertraukas gros jaunieji talentai iš grupės „Lūžis“. Ir, svarbiausia, balsuosime, atiduosime Klaipėdai visą širdį!" - ragina organizatoriai.


Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder