Naujas amplua

Naujas amplua

Kiekvieną sekmadienį Lietuvos televizijos eteryje grupės "Bavarija" narį Juozą Liesį matome nebe dainininko, o televizijos vedėjo amlpua.

"Bavaras" drauge su "mokinuke" Irūna veda nacionalinę atranką į vaikų "Euroviziją".

Anot J. Liesio, vesti laidą jį pakvietė Lietuvos televizijos muzikos laidų prodiuseris Jonas Vilimas. Irūna ne tik talkins Juozui - ji gyvas pavyzdys, kaip greitai jaunas žmogus gali pasiekti popmuzikanto šlovę dainuodamas.

Vaikų "Eurovizijos" konkurse gali dalyvauti 10-15 metų vaikai. Dar vienas skirtumas nuo suaugusiųjų "Eurovizijos" tas, kad vaikų atliekamų dainų žodžiai gimtąją kalba bei muzika turi būti sukurti jų pačių - suaugęs profesionalas gali tik padėti sukurti aranžuotę.

Anot J. Liesio, šitaip konkurso dalyviams suteikiama galimybė parodyti ne tik savo muzikinius sugebėjimus, tačiau ir savo originalumą, kūrybingumą. Pasirodymo metu scenoje negali būti daugiau nei aštuoni žmonės. O daina turi trukti apie 2 minutes 40 sekundžių.

Kiekvieną sekmadienį laidoje pasirodo penkis dalyviai. Iš jų vieną finalininką renka profesionali komisija, numananti, ko reikalauja "Eurovizija". Kitą finalininką rinks televizijos žiūrovai, siųsdami SMS žinutes. Kas iš vaikų atstovaus mūsų šaliai, sužinosime spalio 21 d. O mažųjų "Eurovizijos" konkursas vyks gruodžio 8 d. Roterdame, Olandijoje.

Šiuo metu klaipėdietis J. Liesis, taip pat studijuojantis Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos universiteto magistrantūroje, gyvena nuomojamajame bute sostinėje ir neslepia jaučiąsis lyg tremtyje.

"Man, vaikinui, gimusiam ir augusiam pajūryje, gyvenančiam su mylima moterimi, labai sunku priprasti prie gyvenimo Vilniuje, o ir butas ne savas - nuomojamas, nes šiais laikais butų kainos nežmoniškos, todėl sunku įsigyti savo nuosavą", - guodėsi J. Liesis.

Tačiau, kaip laidos vedėjui, entuziazmo jam netrūksta. J. Liesis agituoja visus 10-15 metų vaikus dalyvauti "Eurovizijoje" ir siūlyti Europai savo originalias idėjas. "Kiekvienas iš jūsų gali atstovauti Lietuvai", - ragina naujai iškeptas vedėjas.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder