Programoje "Labanakt vaikučiai" - nostalgiją keliančių herojų desantas

Programoje "Labanakt vaikučiai" - nostalgiją keliančių herojų desantas

Kiekvienas darbo dienos vakaras, praleistas su TV8 kanalu, yra jaukus, nes 20.00 val. į eterį žengia „Labanakt, vaikučiai“. Visų pamiltų vaikystės herojų – Mikės Pūkuotuko, „Na palauk!“ zuikio ir vilko, Kūlverstuko, „Rūgpienių kaimo“ gyventojų, Mauglio, Mažylio ir ant stogo gyvenančio Karlsono, Batuoto katino, Auksinės antilopės ir daugelio kitų nuotykiams TV8 žiūrovės ir jų atžalos neliko abejingi: „Labanakt vaikučiai“ išlieka pačia žiūrimiausia kanalo programa.

Jau nuo birželio 18 dienos, pirmadienio, į TV8 eterį atkeliauja dar daugiau senosios animacijos perlų. „Miško glūdumoje“, „Stebuklingas lobis“, „Laukinės žąsys“, „Baltprausys“, „Pilkakaklė“, „Rekso nuotykiai“, „Miško estradoje“, „Raudonoji gėlelė“, „Auksinė antilopė“, „Pasaka apie auksinę žuvelę“, „Varlė karalienė“ – visi šie žiūrovių vaikystės animaciniai filmai laukia kiekvieną darbo dienos vakarą 20.00 val.

Kiekvieną senosios animacijos seansą vainikuoja legendinio dueto – „Lioleko ir Boleko“ nuotykiai namie, kieme, mokykloje, mieste ar gamtoje, priversdami susiimti už pilvų net didžiausius rimtuolius.

„Labanakt vaikučiai“ ne tik supažindina su ryškiausiais senosios animacijos personažais, bet ir dovanoja šiltas pamokančias istorijas, pilnas komiškų situacijų ir nepamirštamų posakių.

 

 

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder