Rūta Mikelkevičiūtė renkasi šokėjos karjerą

Rūta Mikelkevičiūtė renkasi šokėjos karjerą

TV užkulisiuose jau kurį laiką sklando kalbos, kad laidų "Nuo... iki..." ir "Valanda su Rūta" vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, praėjusiais metais sužibusi LNK šokių projekte "Kviečiu šokti", sugrįžta į šokių aikštelę. Jos kolegos pastebėjo, kad Rūta automobilyje jau kuris laikas vežiojasi šokių batelius, o pati TV žvaigždė į filmavimus atskuba apsirengusi sportiniais drabužiais. "Taip, tai tiesa", - neslėpė Rūta, tiesiai paklausta, ar vėl treniruojasi ant parketo.

Pasirodo, ji treniruojasi su Andriumi Jaracku - šokių studijos "Danceart" treneriu, aukščiausios kategorijos sportiniu šokių šokėju, garsių trenerių Jūratės ir Česlovo Norvaišų auklėtiniu. Ar tai reiškia, kad laidų vedėją pamatysime TV šokių projekte "Kviečiu šokti" ar kokiame kitame TV projekte?

"Tikrai ne! TV konkurse nešoksiu", - kalbas kategoriškai paneigė TV žvaigždė. Populiari moteris neslėpė, kad jai patiko šokti ir buvo labai gaila, kai teko pasitraukti iš "Kviečiu šokti", nes buvo gaila įdėto darbo ir jėgų.

"Vieni kopia į Everestą, kiti iš degtukų stato namus, treti augina pelargonijas, su savo augintiniais bastosi po pasaulines parodas. O aš noriu išmokti šokti", - aiškino savo sprendimą Rūta... Todėl kai per vieną renginį garsus šokių treneris Česlovas Norvaiša pasiteiravo, kodėl Rūta daugiau nešoka, moteris nuo jo neslėpė, šokti ji nori. "Netrukus sulaukiau Česlovo Norvaišos skambučio ir pasiūlymo treniruotis su profesionaliu šokėju. Ėmiau net rankomis ploti – ko gero tai telepatija", - juokėsi Rūta.

Paklaustas, kaip sekasi treniruotis su garsia televizijos žvaigžde, Andrius buvo atviras. "Ji puiki partnerė, turi įgimtą talentą šokti, nes itin greitai įsimena šokių žingsnelius ir jų kombinacijas", - Rūtą pagyrė Andrius ir čia pat pridūrė, kad Rūta labai draugiška ir visiškai neaikštinga, kaip kartais kalbama.

Tad kur, jei ne TV eteryje šoks Rūta ir Andrius?

"Kol kas noriu išmokti teisingai šokti", - sakė Rūta. Tačiau sklinda kalbos, kad Rūta ir Andrius turi didesnių ambicijų. Pasaulyje jau seniai itin populiarūs konkursai, kuriuose šoka profesionalas ir mėgėjas, o Lietuva savo poros neturi.

"Tokiose pasaulio šalyse kaip Anglija, Italija, Rusija tai jau seniai populiaru. Niekas netrukdo ir mums pabandyti", – atviresnis buvo Andrius... Tuo tarpu Rūta į tokius Andriaus žodžius atsakė plačia šypsena: "Be konkursų nėra adrenalino. O kaip mums su Andriumi pavyks, matysime".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder