Sakalas Uždavinys "Pavogtoje laimėje" tapo advokatu

Sakalas Uždavinys "Pavogtoje laimėje" tapo advokatu

Nuo pirmadienio nauju laiku, 20 val. rodomame populiariame LNK seriale "Pavogta laimė 2" pasirodo naujas personažas – aktoriaus Sakalo Uždavinio kuriamas advokatas.

"Buvo netikėta gauti tokį rimtą advokato vaidmenį. Juk esu įpratęs vaidinti komiškus vaidmenis. Seriale "Pavogta laimė 2" esu nusikaltėlio autoriteto Germano advokatas. Jis nori viską daryti teisingai, teisiškai, tačiau, ginant Germaną, tai yra neįmanoma. Šioje situacijoje susikerta kaltinamojo ir mano personažo advokato interesai. Germanas tiesiog rėkia ant advokato ir pageidauja, kad greičiau jį ištrauktų iš kalėjimo bet kokiomis sąlygomis", – kalba žinomas aktorius Sakalas Uždavinys.

Aktorius teigia, kad jo darbe svarbiausia nesutapatinti savęs su personažu. "Yra tik darbas. Kai kuri personažą, reikia žiūrėti ne į personažo savijautą. Aktoriui reikia atkurti profesionalaus advokato elgseną. Personažas – meninis kūrinys.

Man nėra niekada tekę būti teismo salėje – nei kaip serialo herojui, nei kaip paprastam žmogui. Keistai jaučiuosi filmuodamas tokioje neįprastoje vietoje. Mano pastebėjimu, kolegos tikroviškai suvaidino teismo procesą. Bet koks paprastas žmogus, netyčia įėjęs į tesimo salą, būtų pagalvojęs, jog vyksta tikras teismas", – pasakoja Sakalas Uždavinys.

Sakalas daugiausia seriale vaidino su populiariu aktoriumi Rolandu Dovydaičiu. Pirmą kartą vyrai vaidino kartu. "Rolandas – nuostabus aktorius, kuris puikiai atlieka savo vaidmenį. Tikrai norėčiau ateityje turėti daugiau projektų, kuriuose būtų galimybė dar kartą su Rolandu suvaidinti", – teigia S. Uždavinys.

Pasak Sakalo, seriale "Pavogta laimė 2" vaidina fantastiški profesionalūs aktoriai. "Valda – tikra profesionalė, kuri žavi mane savo aktoriniu meistriškumu. Puiku, kad geriausius Lietuvos aktorius gali pamatyti serialo žiūrovai", – sako žinomas vyras.

Serialas "Pavogta laimė 2" - nuo pirmadienio iki trečiadienio nauju laiku 20 val. per LNK.

 

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder