Skaitmeninė TV: vežkis su savimi

Skaitmeninė TV: vežkis su savimi

Besibaigiant metams, UAB "Balticum TV" pristato klaipėdiečiams ir Klaipėdos regiono gyventojams dar vieną skaitmeninės TV paketą - antžeminę skaitmeninę televiziją. Labiausiai viliojantys jos pranašumai: maža kaina ir galimybė ją matyti net toli už miesto.

Matoma net toli už miesto

"Džiaugiuosi galėdamas klaipėdiečiams ir Klaipėdos regiono gyventojams pristatyti naują paslaugą, - sako kitus konkurso dalyvius nurungusios įmonės "Balticum TV" Plėtros tarnybos direktorius Saulius Kupliauskas. - Ji ypač aktuali norintiems nedidelio programų kiekio už mažą kainą arba įsikūrusiems tolokai už miesto, kur nepasiekia kiti tinklai. O tiems, kas planuoja vasarą praleisti soduose - tai turėtų tapti tikru atradimu."

Maža kaina ir galimybė matyti televiziją net iki 40-ies kilometrų spinduliu aplink Klaipėdą - svarbiausi šios paslaugos pranašumai. Ji gali tapti tikru išsigelbėjimu tiems, kurių nepasiekia kitų technologijų televizijos, tačiau taip pat yra puiki išeitis norintiems televiziją vežtis su savimi, pavyzdžiui, į sodą. Įranga, kurios reikia šiai televizijai matyti - paprasta: TV priedėlis su kortele ir antena, kurią dauguma žmonių jau ir taip turi. Signalui ateiti iki žiūrovo nereikalingi jokie papildomi kabeliai.

Optimalus TV paketas

Nauja paslauga - tai optimalus pasirinkimas tiems, kas labiausiai domisi lietuviškomis bei mėgsta populiariausias rusiškas ir pažintines programas. Žiūrovai galės matyti ir filmų programą "Balticum Auksinis", programas rusų kalba "Mir TV", "O-E" ir anglų kalba "Discovery Channel", "National Geographic Wild", "Cartoon Network", "Eurosport" ir "BBC News", iš viso daugiau nei 20 programų.

Vertinantiems mažą kainą

"Tikimės, kad nedidelė kaina ne tik privilios kitokios technologijos nepasiekiamus klientus, bet ir padės mūsų analoginės televizijos žiūrovams lengviau pereiti prie skaitmeninės televizijos, - priduria S. Kupliauskas. - Susidomėjusiems verta užsisakyti kuo skubiau, nes palankiausiomis kainomis ją bus galima įsigyti iki sausio mėnesio pabaigos."

Dabar vykstančios akcijos metu paslauga kainuoja tik nuo 10 Lt/mėn., o įsigiję specialią įrangos pakuotę prekybos ir pramogų centre "Akropolis", net 6 mėnesius visas skaitmeninės antžeminės TV programas matys nemokamai be jokių papildomų sąlygų.

"Balticum TV" specialistai mielai atsakys į visus kylančius klausimus ir padės išsirinkti norimą paslaugą atstovybėse, įsikūrusiose prekybos ir pramogų sostinėje "AKROPOLIS" arba Taikos pr. 101, Klaipėdoje. Daugiau informacijos galima gauti ir telefonu 8 700 55540 bei interneto svetainėje www.balticum.lt.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder