TV ir radijo eteryje - profilaktinė tyla

TV ir radijo eteryje - profilaktinė tyla

Trečiadienį  iki 15 val. Lietuvoje nebus transliuojamos visos antžeminės televizijos ir radijo programos - Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) atliks eilinius radijo ir televizijos stočių profilaktikos darbus.

Nuo 9 iki 15 val. nebus transliuojamos televizijos, o nuo 10 iki 15 val. - ir radijo, tarp jų ir "Lalunos",  programos.

Radijo ir televizijos programas visiems šalies gyventojams Telecentras siunčia nenutrūkstamai, ištisą parą, o būtinąją visų siuntimo stočių profilaktiką atlieka du kartus per metus.

"Dėl darbuotojų saugos reikalavimų kai kurie profilaktikos darbai negali būti atliekami nakties metu, todėl jie vykdomi dieną. Profilaktika būtina nepertraukiamų siuntimo paslaugų kokybės užtikrinimui", – teigia Telecentro Eksploatacijos direktorius Vilius Zlotkus.

Būtinosios profilaktikos darbų datos radijo ir televizijos programų transliuotojams pranešamos iš anksto. Be balandžio 18-osios, profilaktikos darbams šiais metais planuojama skirti ir rugsėjo 9-ąją.

Telecentras jau 86 metus mūsų šalies gyventojams siunčia radijo ir 55 metus – televizijos programas. Šalies mastu veikia didžiausi ne tik antžeminės analoginės, bet ir antžeminės skaitmeninės televizijos Telecentro siuntimo tinklai, teigiama pranešime.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder