TV3 turės pirmumo teises transliuoti 2014 m. ir 2016 m. olimpines žaidynes Baltijos šalyse

TV3 turės pirmumo teises transliuoti 2014 m. ir 2016 m. olimpines žaidynes Baltijos šalyse

Tarptautinis žiniasklaidos koncernas „ModernTimesGroup” (MTG) praneša, kad jam priklausanti kompanija „ViasatBroadcasting” įsigijo teises transliuoti 2014 m. žiemos ir 2016 m. vasaros olimpines žaidynes. Lietuvoje MTG priklausanti TV3 televizija turės pirmumo teisę pasirinkti, kurią olimpinių žaidynių sporto šaką transliuoti.

„ViasatBroadcasting” taip pat įsigijo teises transliuoti visasolimpiadų varžybas Baltijos šalyse mokamos televizijos kanalais ir internetu. Teisės įsigytos iš tarptautinės sporto rinkodaros bendrovės „SportfiveInternational”.

„Olimpinės žaidynės yra populiariausias sporto įvykis, pritraukiantis milžinišką žiūrovų skaičių visame pasaulyje. MTG priklausančių kanalų išskirtinumas ir jų prieinamumas Baltijos šalyse leis parodyti, kokios įvairios yra olimpinės žaidynės”, – teigia MTG prezidentas ir generalinis direktorius HansasHolgeris Albrechtas. 

2014 m. žiemos olimpinės žaidynės vyks Rusijos mieste Sočyje vasario 7–23 dienomis, o 2016 m. vasaros olimpinės žaidynės – Brazilijoje Rio deŽaneirerugpjūčio 5–21 d.

MTG turės pirmumo teisę pasirinkti, kurią populiarią olimpinę sporto šaką transliuoti nemokamais kanalais Baltijos šalyse. Olimpines žaidynes Lietuvoje transliuos TV3 televizija.

Visas žiemos ir vasaros olimpinių žaidynių varžybas MTG transliuos savo autoriniusporto kanalu „ViasatSportBaltic“. Šis kanalas yra prieinamasskaitmeninės televizijos „Viasat” žiūrovams ir trečiųjų šalių klientams.Išskirtinai savo žiūrovams skaitmeninė televizija „Viasat” pateiks visas vienu metu vykstančių olimpinių žaidynių varžybų transliacijas specialiusporto kanalu„ViasatExtra”.

Žiniasklaidos koncernui MTG Lietuvoje priklauso televizijos „Viasat“, TV3, TV6, TV8 ir radijo stotis „Power HitRadio“.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder