"Visa menanti" herojė priblokš ne biustu, o genialia atmintimi ir Mis Marpl intelektu

"Visa menanti" herojė priblokš ne biustu, o genialia atmintimi ir Mis Marpl intelektu

Rugsėjo 1-ąją naująjį sezoną pradėsianti LNK televizija jau šį ketvirtadienio vakarą 22.35 val. žiūrovams dovanoja premjerą – naują JAV detektyvinį serialą „Visa menanti“ („Unforgettable“).

LNK žiūrovai galės stebėti absoliučios atminties atvejus. Daugelis mūsų žavimės, kaip kai kuriems žmonėms sekasi prisiminti net menkiausias smulkmenas, tačiau pagrindinei serialo herojei Keri Vels tai visiškai elementaru. Kiekvienas momentas, kiekvienas žodis, kiekvienas širdies virpesys - viskas lieka jos genialioje atmintyje. Tėra tik vienintelė diena, kurios ji negali prisiminti- tai sesers žūties diena.

Serialas paremtas Roberto Lenono apsakymu „Atsimintoja“ (The Rememberer). Pagrindinį vaidmenį jame atlieka aktorė Poppy Montgomery. Čia ji - buvusi policijos detektyvė, turinti keistą gebėjimą, medicinoje vadinamą hipertimezija. Tai unikali savybė, įgalinanti žmogų prisiminti kiekvieną kiekvienos dienos detalę.

Pasikapstyti savo praeityje ir atmintyje bei sugrįžti prie detektyvės darbo ją priverčia žmogžudystė kaimynystėje. Sutikusi tąkart padėti buvusiam gyvenimo draugui, detektyvui Elui Barnsui (vaidina „Grožio peilio“ žvaigždė Dylanas Walshas) ji imasi vis naujų bylų pasitelkdama savo fenomeną. Tik ar pavyks jai pamiršti savo praeitį? Ar tai taip pat dar vienas, nepamirštamas dalykas?

Pradėtas rodyti per CBS televiziją praėjusių metų pabaigoje ir pabaigęs sezoną šių metų gegužę, serialas „Visa menanti“ jau spėjo sužavėti Jungtinių Valstijų žiūrovus ir buvo sėkmingai rodomas daugybėje pasaulio televizijų. LNK didžiuojasi radusi tinkamą pamainą trumpų atostogų išėjusiam „Mentalistui“, kurio penktasis sezonas jau pakeliui į JAV televizijų ekranus - naujausio sezono startas numatytas rugsėjo 30 d.

LNK programos direktoriaus pavaduotojas įsigijimams Marijus Gradauskas sako: „Mes džiaugiamės, kad LNK rodomų geriausių pasaulio serialų „Havajai 5.0“, „Slaptoji Los Anždelo policija“, „Mentalistas“, „Nikita“ draugiją papildys toks naujas ir kokybiškas detektyvas, kupinas kvapą gniaužiančių scenų, intelektualių žaidimų ir netikėtų siužeto vingių. Mėgstu gerą detektyvą ir, prisipažinsiu, mane jis įtraukė nuo pat pirmųjų minučių. Labai tikiu, kad mūsų žiūrovai tai taip pat pajus“.

„Visa menanti“ jau nuo šiol ketvirtadieniais kiekvieną LNK žiūrovą kvies patreniruoti atmintį ir pažaisti katės pelės žaidimus. Jei Jums patinka kvapą gniaužiančios kriminalinės dramos ir ne stebuklingais biustais, bet „Mis Marpl“ intelektu pribloškiančios raudonplaukės, įpainiotos į CSI kontekstą - tai Jūsų serialas.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder