"Žemaičiai mus rengiasi nužudyti balsais"

"Žemaičiai mus rengiasi nužudyti balsais"

Visi, kas gyvas Klaipėdoje, sekmadienio vakarą turi susitelkti lyg vienas kumštis ir balsuoti, balsuoti, balsuoti. Už Klaipėdą! Už supermiestą! TV projekte “Lietuvos miestas” finalinį etapą pasiekusi uostamiesčio komanda į superfinalą pateks tik vienu atveju - jei to norės, jei už tai balsuos klaipėdiškiai. Ne vienas, ne dešimtys, o tūkstančiai ar dešimtys tūkstančių. Šeimomis, su visais vaikais, seneliais ar anūkais.Lemtingoji kova atėjo ir nors iki pergalės, regis, liko tik žingsnelis, bet ir priešininkai nelinkę pasiduoti.

Finalinės laidos filmavime Klaipėda sukėlė tikrą audrą. Naują dainą Lietuvai dovanojo grupė MAN-GO. Kapitoną Giedrių sunkioje kovoje tvirtu pečiu parėmė Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliaukas. O didžioji uostamiesčio „bomba“ - į studiją išsiliejusi populiarių, širdį virpinančių dainų pynė ir visas atlikėjų žvaigždynas – Stepas Januška, “Pikaso”, Žilvinas Žvagulis, MAN-GO, Edgaras Lubys, Nota, “B’avarija”. Dainininkų palyda – didžiulės Klaipėdos bendruomenės desantas – politikai, verslininkai, medikai, pedagogai, jūrinininkai, sportininkai, menininkai ir net dvasininkas. Visi jie darkart išpažino meilę Klaipėdai ir kviečia visus uostamiesčio gyventojus susivienyti bendro tikslo vardan - pakovoti ne ginklu, bet telefonų skambučiais už supermiestą Klaipėdą! Tad jeigu ir jums Klaipėda yra šiek tiek daugiau nei vien tik gyvenamoji vieta, jeigu džiugina jos pavasariška gaiva, vėjai, jūros ošimas, žmonės, šventės ir kasdienybė, vainikuokim ją Lietuvos supermiestu, nes ji to verta…

Laidos “Lietuvos supermiestas” transliacija per LNK – sekmadienį, balandžio 19-ąją, 19.30 val. Transliacijos metu sirgalių štabas tradiciškai veiks “Friedricho smuklėje”. Visi atėjusieji stebėti laidą ir balsuoti už Klaipėdą bus vaišinami “Švyturio” šalies produktais.

Tikėkim pergale ir pakovokim už ją!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder