Žymūs klaipėdiečiai kviečia palaikyti uostamiestį

Žymūs klaipėdiečiai kviečia palaikyti uostamiestį

LNK projekte "Lietuvos supermiestas" baigėsi pogrupių kovos. Į pusfinalį nukeliavo keturios komandos: Žemaitija, Visaginas, Marijampolė ir Klaipėda. Nuo šiol komandos kausis kiekvieną sekmadienį, kol galiausiai finale paaiškės pats šauniausias Lietuvos miestas.

Klaipėdiečių komanda ragina miestiečius sutelkti visas jėgas ir palaikyti saviškius įnirtingoje kovoje. Nuo šiol jūsų balsai bus dar svarbesni. Uostamiesčio komandą ir sirgalių gretas papildė didelis būrys žymių klaipėdiečių. Jie jau prisidėjo prie Klaipėdos komandos palaikymo ir kviečia tai padaryti visus likusius miestiečius bei kaimynus.

Jonas SĄLYGA, Klaipėdos Jūrininkų ligoninės vyriausiasis gydytojas

Pastaruoju metu aktualu kalbėti apie kvapus. Net Lietuva turi savo kvapą. Tai naujas, originalus simbolis, emocinė išraiška. O koks gi būtų Klaipėdos kvapas? Klaipėda man kvepia jūra, putojančiomis jos bangomis, laisvu vėju, Taravos Anike ir gražiausiomis moterimis, nepakartojamomis jūros šventėmis ir įspūdingiausiais pasaulio burlaiviais. Visa tai dar labiau sustiprina aštrus žuvėdrų klyksmas, persipinantis su džiazo improvizacijomis, "Studijos" ar "Nerijos" akordais bei "Žuvėdros" virtuoziškais šokiais. Ar turi visa tai koks nors kitas Lietuvos miestas? Ne. Mano miestas geriausias ir gražiausias. Tai supermiestas. Aš labai džiaugiuosi, kad nors dalele, dalyvaudamas projekte, galiu prie to prisidėti. Todėl kviečiu visus palaikyti Klaipėdą, parodyti didžiulę ištikimybę savo miestui ir sekmadienio vakare balsuoti. Tik taip įrodysime, ko esame verti.

Rosita PAULAUSKAITĖ, "Nesė group" rinkodaros projektų vadovė

Aš esu už "Lietuvos supermiesto" projektą, už Klaipėdą, už visus klaipėdiečius. Kadangi esu klaipėdietė, nors ir užaugau Gargžduose, galvoju, kad pajūris yra Lietuvos pasididžiavimas. Tai ta vieta, kur kiekvienas norėtų ištrūkti. Vilniečiai, kauniečiai ir kitų didžiųjų ar mažųjų miestų gyventojai nori bent jau šiltuoju periodu pagyventi su mumis, tai kiekvieno svajonė. Mes turime daugiausia ko pasiūlyti visiems tiems, kurie atvyksta į Lietuvą. Mes esame supermiestas. Kviečiu balsuoti už Klaipėdą visus tuos, kurie širdyje yra klaipėdiečiai, net jei uostamiestyje šiuo metu negyvena.

Rolandas BRAŽINSKAS, Lietuvos susisiekimo ministro patarėjas

Klaipėda jau yra supermiestas, net nebūtina niekur dalyvauti, kad tai įrodytų. Esu klaipėdietis, gimiau čia, čia užaugau, tikiuosi, čia ir liksiu. Kiekvienas pilietis turi būti savo miesto patriotas. Aš toks ir esu. Dalyvauju, palaikau ir kviečiu klaipėdiečius išreikšti savo nuomonę, patvirtinti, kad Klaipėda yra supermiestas.

Dalia GRIKŠAITĖ, viešųjų ryšių bendrovės "Ars Idea" projektų vadovė

Aš Klaipėdos žmogus iki kaulų smegenų. Man atrodo keista, kad reikia įrodinėti, kad Klaipėda yra supermiestas. Ar vienintelis Lietuvos miestas prie jūros gali būti kitoks? Įsitraukiau į Klaipėdos komandą ir viską darau nuoširdžiai. Nė kiek nebijočiau dar ir dar kartą prisiekti meilę savo miestui. Jeigu dar kažkam Lietuvoje neaišku, kad Klaipėda yra supermiestas, tai klaipėdiečiams belieka balsavimu tai įrodyti. Jeigu kai kurie klaipėdiečiai nebalsuoja vien dėl to, kad uostamiestis jiems ir taip geriausias miestas, pagalvokite, jog būtina balsuoti ir pasistengti vien dėl to, kad ir kitiems tai būtų aišku.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder