Žymūs klaipėdiečiai kviečia palaikyti uostamiestį

Žymūs klaipėdiečiai kviečia palaikyti uostamiestį

LNK projekte "Lietuvos supermiestas" baigėsi pusfinaliai. Į finalą nukeliavo trys komandos: Visaginas, Marijampolė ir Klaipėda. Komandos dėl supermiesto vardo susikaus ateinantį sekmadienį.

Klaipėdiečių komanda ragina miestiečius sutelkti visas jėgas ir palaikyti saviškius įnirtingoje kovoje. Jūsų balsai yra labai svarbūs, nes tik nuo jų priklausys, ar Klaipėda taps "Lietuvos supermiesto" nugalėtoja.

Uostamiesčio komandą ir sirgalių gretas papildė didelis būrys žymių klaipėdiečių. Jie jau prisidėjo prie Klaipėdos komandos palaikymo ir kviečia tai padaryti visus likusius miestiečius bei kaimynus.

Henrikas VAITIEKŪNAS, žurnalistas

Ar yra žmogus Lietuvoje, netgi ne klaipėdietis, kuris nemyli Klaipėdos? Susirinkę į LNK studiją taip ir šnekėjome, kad jeigu žmonių, gyvenančių kitur, paklausi, ar jie norėtų kada nors kuriame nors kitame mieste gyventi, tai visi sakys, kad arba niekur kitur, tik savo gimtinėje, arba Klaipėdoje. Toks yra atsakymas. Klaipėda yra unikalus miestas ir visai ne dėl jūros. Aš visą savo sąmoningą gražią jaunystę čia praleidau. Ir dabar čia gyvena mano mama, kuriai gegužės 22 dieną sukaks 92 metai. Būtinai reikia palaikyti klaipėdiečių komandą "Lietuvos supermieste". Neturi teisės vadintis klaipėdiečiu, jeigu nebalsuoji už Klaipėdą. Tikri klaipėdiečiai privalo tai daryti. Mes turime būti geriausi, nes tokie mes ir esame. Juolab, kad ir projekte klaipėdiečių demonstruojama programa iš tiesų yra žavinga ir skoninga. Koks kitas miestas į tokį projektą galėtų sušaukti visus buvusius merus? Be to, mano mokyklos draugas Simonas Donskovas yra puikus kapitonas. Šiaip jau Vaitiekūnui labai sunku įtikti, bet šiuo atveju viskas yra taip puiku, kad iki šiol žmonai vis pasakoju ir pasakoju, koks prastas jos Vilnius ir kokia puiki yra mano Klaipėda. Balsuoti už ją - garbės reikalas.

Ramūnas MAROZAS, AB "Klaipėdos baldai" direktorius

Negalime pamiršti, kad Klaipėda yra vienintelis uostas mūsų šalyje, ir tas uostas, be abejo, yra labai artimai susijęs su laisve. Uostas ir jūra - tai yra platybė, būtent ir simbolizuojanti laisvės sąvoką. "Klaipėdos baldai", kaip įmonė, prisideda prie Klaipėdos palaikymo "Lietuvos supermiesto" projekte. Kviečiu visus klaipėdiečius balsuoti ir lygiai taip pat palaikyti savo komandą finale.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder