Žymūs klaipėdiečiai kviečia palaikyti uostamiestį

Žymūs klaipėdiečiai kviečia palaikyti uostamiestį

LNK projekte "Lietuvos supermiestas" baigėsi pogrupių kovos. Į pusfinalį nukeliavo keturios komandos: Žemaitija, Visaginas, Marijampolė ir Klaipėda. Nuo šiol komandos kausis kiekvieną sekmadienį, kol galiausiai finale paaiškės pats šauniausias Lietuvos miestas.

Klaipėdiečių komanda ragina miestiečius sutelkti visas jėgas ir palaikyti saviškius įnirtingoje kovoje. Nuo šiol jūsų balsai bus dar svarbesni. Uostamiesčio komandą ir sirgalių gretas papildė didelis būrys žymių klaipėdiečių. Jie jau prisidėjo prie Klaipėdos komandos palaikymo ir kviečia tai padaryti visus likusius miestiečius bei kaimynus.

Darius REKIS, Klaipėdos universiteto Informacijos ir ryšių su visuomene skyriaus vedėjas

Nors Klaipėda nėra mano gimtasis miestas, tačiau jau dešimtmetį gyvenu, mokausi ir dirbu uostamiestyje. Tuo labai džiaugiuosi, nes Klaipėda tai ne tik jūra, kuri čia sutraukia daugelį. Tai linksmi ir nuoširdūs žmonės, akį traukianti architektūra, džiazas, laivai ir daugelis kitų dalykų, kurie bendrai kasdien kuria šventę tiek čia gyvenančių, tiek apsilankančiųjų sielose. Dėkoju likimui, kad gyvenu Klaipėdoje, mokausi ir dirbu Klaipėdos universitete ir galiu prisidėti prie palaikymo komandos LNK "Lietuvos supermiesto" projekte.

Andrejus ZADNEPROVSKIS, penkiakovininkas

Gražiausi mano gyvenimo metai prabėgo Klaipėdoje. Visa mano vaikystė ir paauglystė. Juk Klaipėdoje gyvenau iki 15 metų. Šis miestas man suteikia tik pačius gražiausius prisiminimus. Klaipėdą "Lietuvos supermieste" palaikau. Manęs nereikėjo įkalbinėti ir aš ilgai negalvojau, prisidėti ar ne. Tikrai smagu, kad Klaipėda kovoja dėl aukščiausių pozicijų, manau, net taps nugalėtoja. Man labai patinka tokio didelio būrio klaipėdiečių atlikta bendra daina Klaipėdai. Ji labai graži, užvedanti, net komisija plojo atsistojusi. Kviečiu visus klaipėdiečius balsuoti už savo miestą. Aš dabar gyvendamas Vilniuje mielai prisidedu, tai klaipėdiečiai turėtų irgi tai daryti. Jeigu gyveni Klaipėdoje, tai ką daugiau palaikyti, jei ne savo miestą?

Aušra SMIČIŪTĖ, dainininkė

Nors mano gimtas miestas nėra Klaipėda, tačiau tai yra miestas, kuriame aš mokiausi ir kuriame nusėdau. Čia dabar verda mano gyvenimas, gyvena mano šeima, auga mano vaikas, čia aš dirbu. Neįsivaizduoju kito miesto, kuriame galėčiau gyventi ir dirbti. Visos svajonės, kurias aš turėjau, išsipildė būtent čia. Vien tik dėl to man Klaipėda yra supermiestas. Be to, mes turime jūrą, daug įvairių talentų, puikių žmonių. Tai miestas, kuriame žmogus gali būti laisvas. Jo niekas nevaržo. Mes turim tikrai labai daug erdvės ir ją reikia išnaudoti. Būtina balsuoti už Klaipėdą, kad mūsų miestas būtų dar gražesnis.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder