Žymūs klaipėdiečiai kviečia palaikyti uostamiestį

Žymūs klaipėdiečiai kviečia palaikyti uostamiestį

LNK projekte "Lietuvos supermiestas" baigėsi pogrupių kovos. Į pusfinalį nukeliavo keturios komandos: Žemaitija, Visaginas, Marijampolė ir Klaipėda. Nuo šiol komandos kausis kiekvieną sekmadienį, kol galiausiai finale paaiškės pats šauniausias Lietuvos miestas. Pirmoji pusfinalio kova - jau šį sekmadienį.

Klaipėdiečių komanda ragina miestiečius sutelkti visas jėgas ir palaikyti saviškius įnirtingoje kovoje. Nuo šiol jūsų balsai bus dar svarbesni. Uostamiesčio komandą ir sirgalių gretas papildė didelis būrys žymių klaipėdiečių. Jie jau prisidėjo prie Klaipėdos komandos palaikymo ir kviečia tai padaryti visus likusius miestiečius bei kaimynus. Aktyviausi sirgaliai, kaip įprasta, sekmadienį 19 val. renkasi štabe, įsikūrusiame restorane "Livonia".

Gintaras TOMKUS, "Vakarų ekspreso" direktorius ir vyr. redaktorius

Visi klaipėdiečiai privalo balsuoti ir palaikyti savo miestą. Klaipėda yra pats geriausias Lietuvos miestas. Klaipėda yra supermiestas, visada toks ir buvo. Uostamiesčio žmonės skiriasi nuo kitų. Čia pučia kitokie vėjai, todėl žmonės turi daugiau energijos, jų galvos švaresnės. Ir politikai dažnai Vilniuje kalba, kad pavargus nuo visų kalbų ir darbų, geriausia atvažiuoti į pajūrį ir prapūsti galvas. Klaipėdoje gyvena patys išradingiausi, gabiausi, labiausiai talentais apdovanoti žmonės, todėl paremkime vienas kitą, palaikykime vienas kitą, nes Klaipėda visada buvo aktyvus miestas. Dabar turime tai įrodyti, nes kalbėti yra viena, o daryti - visai kas kita.

Jurgis AUŠRA, buvęs miesto vadovas

Mano gyvenimas tampriai susijęs su Klaipėda. Pagal kilmę esu mažlietuvis arba grynaveislis klaipėdiškis. Džiaugiuosi, kad ir visa mano tarnybinė veikla buvo susijusi su Klaipėda, su jos pramonės įmonėmis, vadybine bei administracine veikla Klaipėdos miestui ir Klaipėdos apskričiai. Visa savo esybe esu Klaipėdos patriotas, besidžiaugiantis gražėjančiu miestu. Ir LNK projektas "Lietuvos supermiestas" suteikė dar vieną šventišką progą išreikšti savo jausmus Klaipėdai. Galiu pasakyti, kad jau prieš 20 metų, būdamas Klaipėdos meru, tvirtinau, kad tarp trijų didžiausių Lietuvos miestų Klaipėda yra ne trečia ir ne antra. Ir nepaprastai džiaugiuosi, kad klaipėdiečiai šventiniuose renginiuose palaiko uostamiesčio komandą, jos pasirodymus. Žinau, kad visada palaikys. Juk Klaipėda to verta. Ne žodžiais, o darbais mes turime tą įrodyti - balsuodami. Pajuskime vienybės jausmą. Kai išgirsti, supranti, nelieki abejingas ir dar kitiems pasakai, pasijunti tikru klaipėdiškiu.

Rimantas CIBAUSKAS, verslininkas

Visokeriopai palaikau Klaipėdą "Lietuvos supermieste". Agituoju visus draugus, pažįstamus ir ne tik juos. Palaikyti uostamiestį kviečiu ir miestiečius, pasinaudodamas įvairiomis informacinėmis priemonėmis. Šiek tiek, kiek įmanoma, paremiu projektą ir finansiškai. Taip pat organizuojame ir klaipėdiečių fanų klubą, dalijamės įvairiais suvenyrais. Aš manau, kad Klaipėda yra miestas, kuris iš tikrųjų turi didžiules galimybes ir šitas supermiesto vardas, mano manymu, Lietuvoje labiausiai tinka būtent uostamiesčiui, todėl visi turime už tai balsuoti.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder