Žymūs klaipėdiečiai kviečia palaikyti uostamiestį

Žymūs klaipėdiečiai kviečia palaikyti uostamiestį

LNK projekte "Lietuvos supermiestas" baigėsi pogrupių kovos. Į pusfinalį nukeliavo keturios komandos: Žemaitija, Visaginas, Marijampolė ir Klaipėda. Nuo šiol komandos kausis kiekvieną sekmadienį, kol galiausiai finale paaiškės pats šauniausias Lietuvos miestas. Antroji ir paskutinė pusfinalio kova - ateinantį sekmadienį.

Klaipėdiečių komanda ragina miestiečius sutelkti visas jėgas ir palaikyti saviškius įnirtingoje kovoje. Jūsų balsai yra labai svarbūs.

Uostamiesčio komandą ir sirgalių gretas papildė didelis būrys žymių klaipėdiečių. Jie jau prisidėjo prie Klaipėdos komandos palaikymo ir kviečia tai padaryti visus likusius miestiečius bei kaimynus.

Violeta TARASOVIENĖ, dainininkė

Klaipėdiečiams siūlau savo miestą palaikyti visapusiškai. Vis dėlto prizas yra skirtas miestui, o ne kam nors asmeniškai. Mes visi labai stengiamės, važiuojame, dalyvaujame. Labai norime, kad taip pat tiesiogiai dalyvautų ir patys klaipėdiečiai - balsuodami. Juk stengiamės dėl bendro reikalo, dėl mūsų miesto - kad jis būtų gražesnis, malonesnis ir jaukesnis. Bet kuris miestas gali būti supermiestas, bet norisi už savą pakovoti, kad Klaipėda gautų kažką gero ir naudingo.

Vilius TARASOVAS, dainininkas

Esu klaipėdietis. Myliu šitą miestą. Čia gimiau ir augau. Myliu jūrą, miškus ir visa kita. Skatinu klaipėdiečius parodyti, kas yra kas. Manau, kad klaipėdiečiai turėtų būti vieningi. Žinau, kad vyresnio amžiaus žmonės žiūri laidą "Lietuvos supermiestas", balsuoja ir palaiko Klaipėdos komandą. Aš manau, kad visi klaipėdiečiai turėtų tai daryti.

Raimondas BELIAUSKAS, Klaipėdos futbolo sąjungos prezidentas

Esu klaipėdietis. Juo buvau visą gyvenimą. Savo veiklą taip pat susiejau su Klaipėda, nors turėjau pasiūlymų išvykti į kitus miestus. Visada likau patriotu ir norėjau likti Klaipėdoje. Čia laisvesni žmonės, galbūt tikrai tas jūros vėjas padeda. Žmonės laisviau galvoja, laisviau priima sprendimus ir mažiau tikisi naudos sau. Labai žavi vienybės jausmas projekte. Kai pradėjo iš visų kampų vienas po kito lįsti žymūs klaipėdiečiai ir kai supratau, kad tai yra ne prievartinis, o natūralus vienybės jausmas, iš tikrųjų susižavėjau. Pati projekto idėja yra "superinė" - suvienyti miestų gyventojus, suteikti kažkokį bendrą tikslą. Tai galima pavadinti net socialiniu projektu, kuriame dalyvaudamas gali pasiekti kažką gero savo miestui. Kviečiu visus klaipėdiečius pademonstruoti tą vienybės jausmą, kurį jau pademonstravo projekto dalyviai, ir balsuoti už uostamiestį "Lietuvos supermieste".

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder