A.Bilotaitė pasiruošusi bausti ypač skaudžiai

A.Bilotaitė pasiruošusi bausti ypač skaudžiai

Kai kurie Lietuvos žmonės vis dar drįsta judėti ir tai piktina vidaus reikalų ministrę Agnę Bilotaitę. Ji patikino, kad nuo šiol kontrolė bus dar griežtesnė, žmonės niekur negalės jaustis nesekami. Tai gal dar visus sučipuokite, ministre - iroznizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Džordžo Orvelo romane „1984" visus stebėjo Didysis Brolis, bet dabar siekiama lyčių lygybės, taigi Lietuvoje atsirado Didžioji Sesė - ponia Bilotaitė.

Ministrė pareiškė, kad įvertino šventiniu laikotarpiu išmoktas pamokas ir nuo šiol Lietuvos piliečiai bus sekami dar griežčiau bei išradingiau. Mat kai kurie iš jų dar drįsta sėsti į automobilį, o reikia, kad net tokia mintis nekiltų.

Anot ministrės, patikrinimai neapsiribos šabloniškais blokpostais keliuose, bus daugiau netikėtumų. Žinoma, ant kiekvieno kampo policininko nepastatysi, taigi ministrė žada išnaudoti ir informacines technologijas. Įdomu, ką tai reiškia.

Gal jau artėja laikas, kai nebus galima peržengti namų slenksčio, nes mobilus telefonas tuoj pat praneš sistemai, kad esate bėgantis nusikaltėlis?

Jei kas nors pareiškia, jog valdžia nori sučipuoti piliečius, jis pavadinamas sąmokslo teorijų gerbėju, bet, panašu, kad poniai Bilotaitei čipavimas labai patiktų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder