Algirdas Šemeta nori pakankinti lietuvius

Algirdas Šemeta nori pakankinti lietuvius

Kai Lietuvoje žmonės jau po truputėlį ima įžvelgti šviesą tunelio gale, iš Lietuvos į Briuselį išvarytas mokesčių eurokomisaras Algirdas Šemeta pareiškia: Lietuvoje mokesčių per mažai, todėl juos reikia kelti, - ironizuoja dienraštis "Vakaro žinios" "Elito naujienose".

Vos pusmetį pasėdėjęs Lietuvos finansų ministro kėdėje ponas Šemeta pridarė ir priprognozavo tiek stebuklų Lietuvoje, jog kolegos nusprendė jį išsiųsti kur nors toliau nuo Lietuvos. Geriausiai tam tiko Briuselis.

Tačiau jis ir ten nenuobodžiauja - štai ėmė ir pareiškė, kad Lietuvos žmonės moka per mažai mokesčių, jie siaubingai atsilieka nuo švedų, danų. Todėl reikia apmokestinti automobilius, nekilnojamąjį turtą.

Tautiečiai įtaria, kad komisaras prarado paskutinius sveiko proto likučius. Mat jis turėtų žinoti, jog uolieji švedai ir danai šiaip jau ir uždirba daugiausia Europoje.

Aišku, jei mokesčiai bus pakelti, ponas Šemeta neliks nuskriaustas. Nes jis dirba ir gyvena ne Lietuvoje, o Briuselyje. Jei gaudamas po keliasdešimt tūkstančių per mėnesį komisaro algos susitaupys, žiūrėk, grįš gyventi ir į tėvynę.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder