A.Maldeikienė taiko į popiežiaus vietą

A.Maldeikienė taiko į popiežiaus vietą

„Europarlamentarė Aušra Maldeikienė kartu su dar dviem bendraminčiais, reikšdami nerimą dėl Stambulo konvencijos svarstymo Seime, atviru laišku kažkodėl kreipėsi į Vyskupų konferenciją ir apaštalinį nuncijų Lietuvoje“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“.

„Mes, žemiau pasirašiusieji, esame praktikuojantys katalikai. Mūsų padėtis Lietuvos visuomenėje dabar yra dviprasmiška. Netikintieji, kurie gauna iškreiptą krikščionybės paveikslą, nesupranta, kaip mes galime laikytis tokio tikėjimo...“, - rašoma itin miglotame ir paslaptingame laiške.

Pasirodo, ponia Aušra ir jos draugai labiausiai nerimauja dėl to, kad Katalikų bažnyčia nuėjo klystkeliais, arba, kaip pasakytų pats patriarchas, šunkeliais - ji iki šiol išpažįsta sustabarėjusias archajines evangelijas ir biblijas, užuot tikintiesiems aiškinusi progresyviosios Stambulo konvencijos paslaptis, kurios užkoduotos specialiais burtažodžiais, kaip antai „interlyčiai“, „transseksualai“, „homoseksualai“ ir kt.

Laiško rašytojų manymu, tikrai nepakenktų bažnyčios mokymo praturtinti šiomis nūnai madingomis sąvokomis.

Na, o sprendžiant iš pamokomo laiško tono, ponia Aušra neatsisakytų kokią kadenciją pasėdėti ir popiežiaus krėsle... Kad išgrynintų tikėjimo tiesas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder