Briuselyje vaidenosi dvi R.Juknevičienės

Briuselyje vaidenosi dvi R.Juknevičienės

„Europarlamentarė Rasa Juknevičienė visai netrokšta grįžti į darbo vietą Briuselyje, bet kartu labai nori būti ten matoma. Tenka pasitelkti šiuolaikines technologijas, kurios leidžia vienu metu dalyvauti dviejuose posėdžiuose. Nuspaudi porą mygtukų ir tu - barbė devyndarbė“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“.

Dalis europarlamentarų jau grįžo į posėdžių sales, bet ponia Rasa vis dar taiko sau karantiną, o tai leidžia toliau gyventi mylimame Tiltagalių kaime. Politikė feisbuke nuolat giriasi, kaip ten gražu, įkeldinėja gėlių ir žiedų nuotraukas.

Negi bėgsi į posėdžių salę iš tokio rojaus, kai alga ir taip kapsi? Tiesa, kartais visgi tenka padirbėti.

Ponia Rasa paskelbė, kad vienu metu dalyvavo dviejų komitetų posėdžiuose, viename reikėjo pasisakyti, kitame - balsuoti. Tokioje ekstremalioje situacijoje politikei net teko pasiskolinti mamos telefoną.

Dabar jau gal supratote, už ką europarlamentarams mokamos didelės algos? Jos mokamos už milžinišką darbo krūvį - juk per trumpą laiką tenka paspausti net kelis mygtukus kompiuteryje ir telefone.

O nuspaudusi tuos mygtukus ir pasiuntusi į Briuselį porą virtualių vaiduoklių, ponia Rasa gali ramia sąžine ir pilna sąskaita grįžti prie vasaros malonumų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder