Bulvaras: Kiek galima dirbti? Duokite atostogų!

Bulvaras: Kiek galima dirbti? Duokite atostogų!

Šią savaitę miestiečius alinusi kaitra nepakeliama tapo ir Klaipėdos savivaldybės darbuotojams, ir Tarybos nariams. Buvo taip karšta, jog Finansų ir ekonomikos komitetas kiek netikėtai tapo kovos ringu ir madų pasirodymu.

Bulvaro agentai išsiaiškino, kad Savivaldybėje labiausiai atostogų reikia Miesto tvarkymo skyriui, kuris, Miesto ūkio departamento direktoriui Liudvikui Dūdai išėjus atostogų, nepakelia užgriuvusios milžiniškos naštos.

Kaipgi pavargę žmonės gali dirbti? Finansų ir ekonomikos komitetui sprendžiant finansinius klausimus dėl gatvių rekonstrukcijos, Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė šalia sėdėjusioms kolegėms demonstravo asmeninį auksu padabintą žiedą. Bulvaro agentai gali patvirtinti - žiedas iš tiesų atrodė įspūdingai ir nusipelnė būti išgirtas bei apčiupinėtas. Tačiau klausimą sprendę komiteto nariai buvo per daug įsitempę ir nuostabaus reginio nepastebėjo.

Visgi laikas parodė, kad kur kas labiau atostogų reikia paties Finansų ir ekonomikos komiteto nariui Viačeslavui Titovui. Jam teko atlaikyti psichologinį smurtą, kai paprieštaravo Adolfo Ramanausko-Vanago įamžinimui uostamiestyje.

"Tokiems žmonėms Klaipėdoje - ne vieta", - baksnodamas į atsineštus dokumentus sakė V. Titovas, pridėdamas, kad dėl partizanų vado žuvo tūkstančiai žmonių. Išraudonavęs kitas komiteto narys Arūnas Barbšys įsiuto, griežtu tonu prašydamas kolegą neskleisti dezinformacijos.

Maža to, V. Titovo nepasigailėjo ir jam itin sudėtingą klausimą uždavė mero pavaduotoja Judita Simonavičiūtė: "O apskritai kas jis toks buvo?" Tarybos narys kiek sutriko, tačiau giliai įkvėpęs atšovė: "Nu toks veikėjas. Tūkstančiai žuvo."

Laimei, Finansų ir ekonomikos komitete kraujas pralietas nebuvo - visas aistras numalšino Administracijos direktorius Saulius Budinas, pasveikindamas komiteto pirmininką Rimantą Taraškevičių su gimtadieniu. Tačiau net ir dovanos nepaslėps fakto, kad sunkiai dirbantys miesto valdžios atstovai nusipelnė atostogų.

Juokas pro ašaras

Trumpoji žinutė merginai: "Man buvo taip gera su tavimi".

Atsakymas: "Ne tau vienam".

Anekdotai

Lichtinšteino kunigaikštystėje viso labo tik du policininkai: geras ir piktas.

***

Viršininkas naujajai sekretorei:

- Šaunuole, Onute, jūs geriausia sekretorė iš visų pas mus dirbusių, padarėte tik dvi nedideles klaideles!

- Ačiū!

- Na, ką jūs, nėra už ką. Nagi, dabar rašykite antrąjį žodį.

***

Britanijos mokslininkų pareiškimas: "2050 metais mūsų bus daugiau kaip 10 milijardų". Kyla klausimas: kurių galų mums 10 milijardų Britanijos mokslininkų?!

***

Vienas iš Kristaus stebuklų. Eina Jėzus ir dvylika apaštalų vandens paviršiumi. Čia pradėjo atsilikti Judas. Vieną žingsnį žengė - vandens iki kelių. Kitą žingsnį žengė - iki juosmens. Pradėjo jis šaukti:

- Palaukit manęs! Aš skęstu!

Jėzus atsisukęs jam ir sako:

- Atsibodai tu visiems jau. Ką negali kaip visi kojų ant akmenų pataikyti?

***

Liaudies išmintis:

- Atmink, sūneli, moteris ypač kruopščiai apsirengia tada, kai planuoja nusirengti

***

Gūdi naktis. Skambutis prie durų.

- Kas ten?

- Atidarykite - policija!

- Namie nieko nėra.

- O kas kalba?

- Jums pasigirdo.

- O kodėl dega šviesa?

- Tuoj išjungsiu.

***

- Neturiu kuo pasidažyti. Eisiu į gatvę tokia, kokia esu!

- O tu apsirenk. Drabužiai irgi puošia žmogų.

***

Tu kvailė!

- Bet graži.

- Kas tau sakė?

- Tu...

- Ir tu patikėjai?

- Žinoma!

- Na ir kvailė!

- Bet graži!

Bulvaroskopas

Laimėti loterijoje milijoną - jokia ne problema. Problema, kur gauti 5 milijonus bilietams įsigyti?

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder