D.Grybauskaitė gavo darbą ir egzotišką kolegą

D.Grybauskaitė gavo darbą ir egzotišką kolegą

„Kadenciją baigusi prezidentė Dalia Grybauskaitė pagaliau rado savęs vertas pareigas. Ji po Jungtinių Tautų vėliava kovos su korupcija. Sprendžiant iš to, kad kovos kartu su buvusiu Nigerio premjeru, pagrindinis taikinys yra Afrika“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“.

Dalia Grybauskaitė kovoje su korupcija suvienys jėgas su Nigerio ekspremjeru Ibrahimu Majakiu. Arūno Bernacko koliažas

Kovai su korupcija Lietuvoje ponia Grybauskaitė turėjo 10 metų. Bent jau kalbomis kovota daug, tad turbūt jau pavyko išrauti negeroves su šaknimis ir dabar galima pritaikyti patirtį užsienyje.

Prezidentės paslaugų prireikė Jungtinėms Tautoms, kuri įsteigė komisiją, kovosiančią su mokesčių vengimu, pinigų plovimu ir korupcija. Komisija turės dvi galvas, kartu su ponia Grybauskaite jai vadovaus buvęs Nigerio ministras pirmininkas Ibrahimas Majakis.

Afrikoje kovotojams su korupcija tikrai yra ką veikti, dirva ten plati.

Gal todėl ir parinko būtent šiuos vadovus, vieną - iš korumpuoto krašto, kitą - iš Lietuvos, kurios laimingi gyventojai jau baigia užmiršti, kas ta korupcija.

Nuvažiuos, pamokys, sukurs specialų kovos su korupcija tulpių paštą, lieps nustoti krūpčioti ir Afrika kaipmat išsivalys nuo negerovių.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder