J.Narkevičius tuoj visą algą pravalgys

J.Narkevičius tuoj visą algą pravalgys

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius taip įniko valgyti vakarienes už valstybinių įstaigų pinigus, kad net sulaukė raginimo atsistatydinti. Tačiau jis paskelbė, jog už dvi vakarienes susimokėjo.

Jei taip, teks palikti jį poste ir dar algą pakelti, nes žmogui su tokiu apetitu ministro atlyginimo neužteks, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Pranešimai apie ministro vakarienes tapo kasdieniški, beveik kaip orų prognozė. Pažiūri žinias, sužinai, kad nelis, o Jaroslavas Narkevičius pavalgė Abu Dabyje. Kitą dieną skaitai laikraštyje, kad lis, o ministras vakarieniavo Minske.

Už jo vakarienes mokėjo Lietuvos automobilių kelių direkcija, Lietuvos paštas, Klaipėdos valstybinis jūrų uostas. Vakar pranešta, kad dar ir „Lietuvos geležinkeliai“ mokėjo.

Greitai bus galima skelbti konkursą: pranešk, kad mokėjai už ministro pavalgymą, gausi nemokamą puodelį ar marškinėlius.

Ir štai ponas Narkevičius atkirto, jog už vakarienes Abu Dabyje bei Minske susimokėjo iš savo kišenės, tegul ir pavėluotai. Politikui toks poelgis tinka, bet skaniai pavalgyti mėgstančiam žmogui...

Vien vakarienė Abu Dabyje kainavo per 700 eurų, tai kas bus, jei ministras sumokės visas sąskaitas? Atrodo, kvepia fizinio asmens bankrotu.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder