L.Linkevičius pirmas nutraukė grandines

L.Linkevičius pirmas nutraukė grandines

„Vargšai politikai du mėnesius sėdėjo Lietuvoje kaip pririšti, nors jie taip mėgsta pasibastyti užsienyje. Vos atsiradus galimybei pajudėti, ledus pralaužė užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius, nutaręs, kad sienos su kaimynais neatsidarys, jei jis asmeniškai nepasirašys memorandumo Rygoje“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“.

Visi skundžiasi, kaip nukentėjo nuo karantino, bet labiausiai juk nukentėjo ne paprasti žmogeliai, o mūsų akių šviesa - valdžios vyrai ir moterys. Rimtas politikas nesijaučia žmogumi, jei nekeliauja.

Būtent ši galimybė iš seimūnų bei ministrų du mėnesius buvo atimta, bet pagaliau išaušo džiugi diena. Penktadienį ponas Linkevičius nukeliavo į Rygą, taip nušluostydamas nosis net didžiausiems Seimo keliautojams Egidijui Vareikiui ir Emanueliui Zingeriui.

Šie turbūt varvina pavydo seiles. Ir ko gi gerbiamam ministrui prireikė Rygoje? Ten jo užduotis buvo nepaprastai svarbi, neatidėliotina ir būtina - su Latvijos ir Estijos užsienio reikalų ministrais pasirašyti susitarimo memorandumą dėl kelionių apribojimų atšaukimo.

Juk be memorandumo sienų tarp Baltijos valstybių niekaip nepavyktų atidaryti, ar ne?

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder