Patriotai

Patriotai

Duobė gatvėje - pavojinga kliūtis, ją reikia tinkamai pažymėti. Taip, kad pastebėtų automobilių vairuotojai ir pėstieji. Kažkam pasirodė, kad tam geriausiai tinka Lietuvos trispalvė.

Vakar mūsų skaitytojai pastebėjo ir nufotografavo, kaip miesto centre kažkas atvirą kanalizacijos šulinį pažymėjo Lietuvos vėliava. Panašios kliūtys dažniausiai pažymimos ryškių spalvų juostomis arba kitais dėmesį atkreipiančiais daiktais, o Daržų gatvėje, prie senojo pašto, šiam tikslui kažkas panaudojo trispalvę. Tai pastebėjo ir nufotografavo netoliese dirbantys žmonės. Pasak jų, iš pradžių prie atviro šulinio buvo pastatyta plyta, vėliau į šią vietą atvyko vienos uostamiesčio komunalinio aprūpinimo įstaigos automobilis, o jam išvykus, aplinkiniai pamatė vėliavėlę.

Tokiomis vėliavėlėmis tautiečiai puošia automobilius nacionalinių švenčių bei įvairių sporto čempionatų, kuriuose žaidžia lietuviai, metu. Tas, kuris trispalvę panaudojo kaip įspėjamąjį ženklą, tikriausiai visiškai nesidomi sportu, tačiau o nacionalinė šventė jam - kiekviena diena.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder