Seimo ponioms gresia trumpasis jungimas

Seimo ponioms gresia trumpasis jungimas

„Valstiečių" frakcijos seniūnė Aušrinė Norkienė tikisi „perkrauti" santykius su valdančiaisiais, visų pirma - Seimo pirmininke Viktorija Čmilyte-Nielsen. Gražu, tačiau, prisimenant ankstesnį šių ponių kontaktą, naujas bandymas irgi gali baigtis trumpuoju jungimu ir skaudžiomis kibirkštimis - ironizuoja dienraštis „Vakaro žiniose" „Elito naujienose".

Pirmas kontaktas buvo trumpas, bet skaudus. Ponia Aušrinė buvo iškelta kandidate į vicepirmininkės pareigas, tačiau per balsavimą „nudegė" ir ponios Viktorijos pavaduotoja netapo.

Daug apie demokratiją postringaujantys valdantieji pasistengė, kad didžiausia opozicinė partija posto negautų. Dabar ponia Aušrinė viliasi, kad konfliktas bus užglaistytas, o klaida - ištaisyta. Juk pati ponia Viktorija tai žadėjo. „Perkrauti" santykius tikimasi jau artimiausiame posėdyje.

Ir kodėl gi jų neperkrovus, jei abi ponios atrodo tokios mandagios, nepiktos? Deja, politikoje viskas ne taip, kaip technologijoje. Kai nori perkrauti kompiuterį, tiesiog nuspaudi mygtuką ir perkrauni.

Kai apie perkrovimą kalbama Lietuvos politikoje, dažniausiai jau pirmas susitikimas akis į akį virsta pavojingais elektros išlydžiais.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder