Šiais laikais visi tik ir moko, ką kiekvienas turi valgyti. Maža to, kad jau pabodo klausytis, kaip įkyriai brukamas ekologiškas maistas arba apie visišką nušvitimą kalbantys vegetarai, dabar vis aktyviau pradėjo reikštis žmonės, kurie valgo tik termiškai neapdorotą maistą - žaliavalgiai, propaguojantys žaliavalgymą ir žaliavalgystę.
Jeigu jau taip visi reiškiasi, "Bulvaras" irgi neslėps, kad žino spalvomis apibūdinamų mitybos tipų.
Raudonvalgiai - valgo tik tai, ką ruošiant trykšta kraujas, nevengia pomidorų.
Geltonvalgiai - kiniško maisto bei bananų mėgėjai.
Žydravalgiai - pietaujantys gėjų baruose.
Juodavalgiai - valgantys tai, ką randa šiukšlių konteineriuose, minta anglimis (buduliai).
Baltavalgiai - kiekvieną patiekalą patiekia su gausybe grietinės.
Oranžinvalgiai - su darbiniais kostiumais pietaujantys kelininkai.
Mėlynvalgiai - valgo tik tada, kai giedras dangus (panašu į praninę mitybą).
Pilkavalgiai - valgo tik daržoves ir vaisius, bet jų neplauna.
Rudavalgiai - maisto ieško tualetuose. Fui, šlykštynės, kaip jie tai gali valgyti?
Rašyti komentarą