Visuomenininkas Marčauskas metė pirštinę seimūnui Kepeniui

Visuomenininkas Marčauskas metė pirštinę seimūnui Kepeniui

Politinė kultūra mūsų koronės ir lietaus išvargintoje šalelėje krenta žemyn, kaip kokie Skvernelio reitingai. Pačio tautos patriarcho įžeidinėti paskatinti lietuvaičiai vienas kitą negailestingai pliekia pačiais juodžiausiais epitetais.  

Štai klaipėdietis visuomenininkas Arūnas Marčauskas socialiniuose tinkluose labai negražiai išvadino ne kokį nupiepusį runkelį, ar kirmėlyno ir šunaujos eilinį karį. O patį parlamentarą, sveikuolį, sveiko gyvenimo būdo propaguotoją žaliąjį valstietį palangiškį Dainių Kepenį. Ne tik išvadino durniumi ir idiotu, bet dar pavojingu. Ir paragino stoti į dvikovą.

Tiesa ne kovinę, o teisminę. Bet netempsime gumos ir skubame dalintis Arūno tekstu, kurį jis išplatino feibuko paskyroje:   

"ATVIRLAIŠKIS SEIMO NARIUI DAINIUI KEPENIUI

Pone Dainiau Kepeni, reaguodamas į tamstos teiginius koronaviruso ir 5G interneto tema, esu priverstas viešai jus išvadinti LIETUVAI PAVOJINGU DURNIUMI IR IDIOTU. Už savo žodžius esu pasiruošęs atsakyti prieš Lietuvos įstatymą.

Nepagarbiai

Arūnas Marčauskas"

"Bulvaro" nepagarbus komentaras: Tikimės, kad įžeistas Seimo narys sveikai ir tinkamai sureaguos į tokį įžūlų akibrokštą ir duos tinkamą sveikuolišką atsaką šių eilučių autoriui. Tiesa, gal ne tokį, nuo kurio net žalia akyse pasidaro. Bet  kitokį, paprastą - valstietišką - pagal Lietuvos įstatymus.

Lauksime nepagarbaus tęsinio...

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder