"5 pėdutės" sulaukė dosnių svečių

"5 pėdutės" sulaukė dosnių svečių

Šeštadienį Klaipėdos aktyvaus laisvalaikio klubo A.L.L., vienijančio per 20 narių, atstovai apsilankė gyvūnų globos namuose "5 pėdutės". Tai kasmetinė klubo akcija. Ši – jau ketvirta. Ją organizavusi klubo narė Edita Pociūtė patenkinta, kad viskas ėjosi sklandžiai – į gyvūnų globos namus vyko 11 klubo narių ir nuvežė labai daug maisto šuniukams bei kačiukams, netgi skanėstų.

Šį kartą pasisekė surinkti daugiausia pinigėlių, palyginti su ankstesniais kartais, – per 500 Lt. Aukojo ne tik klubo nariai, prisijungė ir kiti žmonės, įmonių atstovai, su kuriais pavyko užmegzti kontaktą. Be maisto ir skanėstų, dar nuvežė ir kelis guolius, striukytes, dubenėlius. „Esu labai laiminga, kad tai padarėme, kad tokia mūsų išvyka buvo patenkinti visi važiavusieji klubo nariai“, - džiaugėsi Edita Pociūtė.

„Jie labai protingai pasielgė, kad pirmiausia susižinojo, ko mums reikia. Atvežė labai gero maisto mažiems šuniukams ir kačiukams, kuris gana brangus ir mums jo labai trūksta. Tokie linksimi ir simpatiški žmonės ir taip džiaugėsi mūsų globotiniais, kaip vaikai“, - sakė „5 pėdučių“ direktorė Natalija Zukhbaya.

VšĮ „5 pėdutės“ - tai savanoriška šunelių ir katinėlių prieglauda, kurios tikslas - nežudyti gyvūnų, o globoti tol, kol kiekvienas jų ras jiems tinkamus namus. Pagrindinis jų pajamų šaltinis yra 2 proc. GPM ir neabejingų žmonių parama.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder