Lėšų "5 pėdutėms" surinko per vestuves

Lėšų "5 pėdutėms" surinko per vestuves

Klaipėdiečiai Indrė ir Vladas susituokė pirmąją Kalėdų dieną, tačiau jų šventė buvo sklidina gerumo ne tik dėl gražios datos. Jie paprašė svečių gėlėms planuotus išleisti pinigus atnešti vokelyje. Surinktas lėšas pora paaukojo gyvūnų prieglaudai "5 pėdutės".

Indrė su gyvūnais draugauja nuo pat vaikystės. O ir dabar, gyvendama jau savoje šeimoje, augina du šunis. Būtent meilė gyvūnams ir paskatino laimingąją porą pasidalinti savo laime ir su keturkojais draugais.

Jaunavedžių pora tikino tiesiog norinti paskatinti kitus žmones ieškoti originalių būtų, kaip būtų galima padėti mažiesiems mūsų draugams - išeičių visada yra. Vestuvių svečiai originalią idėją priėmė itin entuziastingai ir visi iki vieno atsižvelgė į jaunavedžių prašymą.

Vietoje gėlių vestuvių metu porai pavyko surinkti beveik 400 litų, kuriuos jie ketvirtadienį perdavė prieglaudos "5 pėdutės" direktorei Natalijai.

Prieglaudos direktorė tikino, jog šios lėšos bus išleistos gyvūnėlių skiepams. Šie jau yra užsakyti, todėl pinigėliai atkeliavo labai laiku. Šiuo metu prieglaudoje "5 pėdutės" glaudžiasi apie 15 katinų ir 25 įvairaus amžiaus ir dydžio šunys.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder