Nugaišo didžiausias pasaulyje šuo

Nugaišo didžiausias pasaulyje šuo

Jungtinėse Valstijose nugaišo vokiečių dogas Milžinas Džordžas (Giant Georges), kuris buvo laikomas didžiausiu pasaulyje šunimi. Tai penktadienį pranešė televizijos kompanija ABC.

Kaip papasakojo šuns šeiminikai, Džordžas jų namuose Arizonos valstijoje gyveno septynerius metus. "Su skaudama širdimi pranešame apie Milžino Džordžo netektį. Jis užgeso ramiai, apsuptas artimųjų. Mes dėkojame tiems, kurie pastaraisiais metais rodė savo meilę mūsų šuniui”, - sakoma šeimininkų pranešime.

Nepatikslinama, kodėl keturkojis nugaišo.

Dogas iš JAV pateko į Gineso rekordų knygą kaip aukščiausias pasaulyje šuo ir aukščiausias šuo per visą Gineso rekordų istoriją. Gyvūno ūgis ties gogu sudarė 110 centimetrų, jis svėrė 111 kilogramų. Jeigu Milžinas Džordžas būtų atsistojęs ant užpakalinių letenų, jo ūgis būtų sudaręs 221 centimetrą.

Milžinas Džordžas buvo žaismingas šuo, bijojo vandens ir nemėgo būti vienas. Beje, gigantas bijojo kitų šunų. Jis dažnai dalyvaudavo televizijos šou ir įvairiuose labdaros renginiuose. Pasak šeimininkų, jis miegodavo dvigulėje lovoje, o lėktuvuose Milžinui Džordžui būdavo skiriama atskira trijų kėdžių eilė.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder