1,5 metų vaikas iš 8 aukšto nukrito tiesiai į praeivio rankas

1,5 metų vaikas iš 8 aukšto nukrito tiesiai į praeivio rankas

Pusantrų metų vaikas, iškritęs iš aštunto namo aukšto, stebuklingai išsigelbėjo. Mažylis, likęs trumpam be tėvų priežiūros, iškrito per daugiaaukščio namo buto langą rytinėje Paryžiaus dalyje. Tačiau dėl kelių neįtikėtinų sutapimų jis liko gyvas.

Pirmajame pastato aukšte įsikūrusi kavinė, o virš jos įrengtas medžiaginis stogelis išgelbėjo vaikui gyvybę, atlikęs tam tikrą amortizatoriaus funkciją.

Laimingo atsitiktinumo dėka būtent tą akimirką pro kavinę ėjo jaunuolis, kuris sugebėjo akimirksniu sureaguoti ir pagauti vaiką, krentantį jam tiesiai ant galvos.

"Tai tiesiog atsitiktinumas. Aš atsidūriau tinkamoje vietoje tinkamu metu. Esu nepaprastai laimingas, išgelbėjęs vaikutį", - savo poelgį komentavo jaunuolis, kuris, beje, pasirodė esąs gydytojas ir dar prieš atskubėjus greitajai pagalbai nustatė, kad mažylis nė kiek nenukentėjo.

Kaip pastebėjo vienas iš liudininkų, "gelbėtojas greičiausiai yra įgudęs regbio žaidėjas, jei sugebėjo taip žaibiškai reaguoti".

Šiuo metu incidento aplinkybes ir priežastis tiria policija, kuri turi rimtų klausimų mažylio tėvams, palikusiems savo atžalą be priežiūros.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder