7 ženklai, kad gyvenate „blogame” bute

7 ženklai, kad gyvenate „blogame” bute

Siaubo filmai, ekstrasensai ir kiti anapusinio pasaulio ekspertai dažnai pataria, kaip išvengti su jomis siejamų nelaimių ir, ką daryti, jei namuose iš niekur nieko ėmė dėtis keisti dalykai.

Taip pat jie gali padėti nustatyti, ar namuose yra kitokių gyventojų nei patys žmonės. Žinoma, tai tik prietarai, bet kas žino? Nėra dūmų be ugnies. Štai keletas požymių, rodančių, kad jūsų namuose gyvena niekieno nekviesti svečiai – t. y. vaiduokliai.

7 ženklai, kad gyvenate „blogame” bute:

• Namuose sunku miegoti. Blogos energijos namuose, pasak ekspertų, gali neleisti naktį užmigti. Tokių butų ar namų savininkai dažnai atsibunda vidurnaktį ir jaučia ne šio pasaulio būtybės buvimą, taip pat šiose vietose dažnai sapnuojasi košmarai. Beje, jei naktį jaučiate nepaaiškinamą baimę, tai taip pat gali reikšti nekviestų svečių buvimą namuose.

Taigi, jeigu jūs ar jūsų visa šeima miega naktimis nepakankamai gerai, tai gali būti ženklas apie vaiduoklių buvimą namuose.

• Intuicija „eina iš proto”. Moteriška intuicija retai mus apgauna. Jei jums visą laiką atrodo, kad kažkas spokso jums į nugarą ar nuolat būna šalia, greičiausiai esate teisus ir šalia tikrai kažkas yra. Kai anapusinio pasaulio būtybės apsigyvena name ar bute, intuicija gali pašėlti, net, jei nekviesti gyventojai elgiasi nepiktybiškai, niekam nekenkia.

 

Nusiminimas © www.needpix.com

• Atsiranda nemalonūs kvapai. Jeigu jūsų visiškai naujame name ar bute nuolat atsiranda keistų ir nemalonių kvapų, kurie atsiranda iš niekur ir taip pat dingsta į niekur. Anapusiniai gyventojai dažnai mėgsta tokius pokštus: paskleidžia kvepalų, maisto ar kitus, kur kas nemalonesnius aromatus. Vienaip ar kitaip, tai ne visada reiškia, kad namuose gyvena vaiduokliai. Galbūt problema yra vėdinimas ar užsikimšusi kanalizacija.

• Augalai greitai žūsta. Ar pastebėjote, kad net patys nepretenzingiausi ir įprasti augalai, pavyzdžiui, kaktusai ar net visur galinčios augti piktžolės, negali įsišaknyti ir visada nudžiūva, net jei augalais tinkamai rūpinatės ir naudojate geriausias trąšas. Be abejo, visų pirma reikėtų pradėti nuo augalų persodinimo ir kovos su augalų šaknų sistemos parazitais ir tik tada, jei visos kitos priemonės nepadeda, reikėtų susirūpinti tuo, kad galbūt jūsų namuose atsirado nemalonių įnamių iš anapusinio pasaulio.

• Naminiai gyvūnai yra neramūs ir keistai elgiasi. Jei namuose laikote katę, žinokite, kad ji pirmoji sureaguos į ne šio pasaulio būtybių apraiškas, nes katės pagal seną įsitikinimą gali jausti vaiduoklių ir blogos dvasios buvimą.

Todėl, jei jūsų katė elgiasi keistai, nuolat agresyviai šnypščia and kažko nematomo ar spokso į ką nors kampe, turėtumėte pagalvoti apie tai, kad galbūt jūsų namuose gyvena kitoniškos būtybės.

Katės taip pat gali užpulti tai, kas yra nematoma. Kažkas mano, kad jos puola vaiduoklius, o kažkas – kad tiesiog siautėja vakarais. Šunys taip pat dažnai reaguoja į kitoniškus padarus. Jie dažnai loja, inkščia ir bando pabėgti nuo nemalonios būtybės. Paprastai, jei šuo uoliai vengia tam tikros vietos namuose, tai ją galima laikyti vaiduoklio gyvenamąja vieta.

Naminiai paukščiai taip pat gali nerimauti. Jie nerimsta ir garsiai čiulba, nors anksčiau nebuvo tokie neramūs.

 

Depresija © www.needpix.com

• Namuose dažnai tai šalta, tai karšta. Staigus temperatūros ar pojūčių pasikeitimas – tai, pasak ekspertų, taip pat gali būti anapusinio pasaulio jėgų pasirodymo ženklas. Ypač, jei namuose yra vieta, kurioje visada šalta.

• Daiktai namuose nuolatos dūžta ar lūžta. Jeigu jūsų namuose nuolat dūžta nauji daiktai, perdega lemputės, blogėja baldų būklė – visa tai, pasak ekstrasensų, gali būti anapusinio pasaulio jėgų įsikišimo ženklas ir priežastis. Daiktai linkę sugesti „bloguose” butuose.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder