Aliaskos eksgubernatorė S. Palin sako apie vyro ketinimus skirtis sužinojusi iš advokato

Aliaskos eksgubernatorė S. Palin sako apie vyro ketinimus skirtis sužinojusi iš advokato

Prieštaringai vertinama buvusi Aliaskos gubernatorė Sarah Palin (Sara Peilin) vienam krikščioniškam transliuotojui sakė, kad apie vyro planus skirtis sužinojo iš jo advokato elektroninio laiško.

Antradienį buvo paskelbtas politikės interviu Jamesui Dobsonui (Džeimsui Dobsonui), krikščioniškos radijo stoties „Family Talk“ įkūrėjui, kuris sakė, kad šis interviu buvo įrašytas anksčiau.

S. Palin minėtą advokato elektroninį laišką gavo birželio 19 dieną, beveik trys mėnesiai prieš tai, kai Toddas Palinas (Todas Peilinas) per savo gimtadienį rugsėjo mėnesį padavė skyrybų pareiškimą.

Pasak politikės, pareiškimas, pateiktas netrukus po 31-ųjų poros vestuvių metinių, ją pribloškė. „Galvojau, kad į mane šovė“, – sakė ji.

S. Palin teigė, kad su vyru lanko konsultacijas ir kad jų santuoka dar nesibaigė. Pasak jos, advokatai iš jų „kraunasi turtus“.

J. Dobsonas klausė, kaip žmonės galėtų už ją pasimelsti. S. Palin atsakė, jog reiktų melstis už tai, kad „būtų įvykdyta Dievo valia, bet Dievas tikrai parodys mums, kad žolė kitoje pusėje ne visuomet žalesnė“.

Ir ją „vis tiek reikia šienauti“, įsiterpė J. Dobsonas.

„Ir ją vis tiek reikia šienauti“, – sutiko ji.

Vėliau S. Palin sakė, jog Dievas nenori, kad šeimos iširtų. „Man, kalbant bendrai, santuoka yra ypatingai svarbi kaip mūsų šalies pamatas. Dalykas, padedantis padaryti Ameriką daug didingesnę, yra šeimos saugumas, ir aš nesu priėjusi to, kad norėčiau, jog iširtų manoji“, – pridūrė ji.

Advokatui, kuris, kaip manoma, atstovauja T. Palinui, buvo nusiųstas prašymas pakomentuoti.

Palinai turi penkis vaikus, kurių vienas yra nepilnametis.

S. Palin 2008 metais buvo respublikonų kandidatė į viceprezidentus. 2009-aisiais ji atsistatydino iš gubernatoriaus posto.

Anksčiau ji rengdavo pranešimus televizijai „Fox News“, yra parašiusi knygų ir daug metų vadovavo vienam politinio veiksmo komitetui. Pernai ji J. Dobsonui sakė, kad išgyvena „pertrauką“.

Pasak jos, išgyventi dabartinį gyvenimo periodą nepadėtų žiniasklaidos „persekiojimas“. Ji sakė, kad galbūt tai yra viena politinės karjeros pertraukos priežasčių.

„Taip, galbūt todėl Dievas padarė, kad jie pastaruoju metu taip nesidomėtų“, nes Dievas žinojo, kas bus, sakė S. Palin.

BNS

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder