Anastasija Voločkova naktiniame klube paliko dukrą vieną

Anastasija Voločkova naktiniame klube paliko dukrą vieną

Erotinėmis fotosesijomis ir vakarėliais pagarsėjusi Rusijos balerina Anastasija Voločkova paliko savo dukrą viename naktiniame klube, o pati linksminosi kitame.

Balerina ignoravo vakarėlį, skirtą jos soliniam koncertui Kijeve. Viename iš klubų jos laukė žurnalistai ir svečiai, bet Voločkova taip ir nepasirodė. Tačiau čia buvo galima pamatyti jos šešiametę dukrą.

Mažylė Ariadna, lydima vairuotojo ir draugės, su žurnalistais nebendravo, tačiau naktiniame klube jautėsi laisvai.

Jos mamą buvo galima aptikti visai kitoje vietoje. Būtent čia Anastasija, apsupta vyrų, gėrė šampaną, rūkė kaljaną ir linksminosi. Balerinos žodžiais, kur yra jos dukra, ji žinanti, ir esanti tikra, kad jai viskas gerai.

"Iš tikrųjų Ariša taigi dabar ne viena. Ariša buvo čia, tiesiog jai pasidarė nuobodu, ji mėgsta judesį, ji labai pramogaujanti mergaitė. Jeigu ji ir būna viena, tai žino, kad mama visada širdyje šalia. Mano vaikas nepaliktas, jam viskas gerai. O kad mano dukra naktiniame klube, tai todėl, kad jai taip norėjosi. Tikriausiai jūs ne laiku priėjote prie jos - gal draugė kiek paėjo į šoną... Jeigu kas nors mano, kad mano vaikas pamestas, tai tegu visi pasaulio vaikai būna pamesti taip, kaip mano dukra", - pareiškė A. Voločkova.

Ariadna prisijungė prie mamos jau arti vidurnakčio. Mama stengėsi perrėkti muziką ir kažką ilgai aiškino dukrai. Ariadna beveik nereagavo - ji ramiai sėdėjo šalia mamos.

Naktinį klubą mama su dukrele paliko apie pirmą valandą nakties.

Šaltinis: ТСН.ua

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder