Antanas Guoga ir Philas Hellmuthas susirems milijono dolerių vertoje pokerio dvikovoje

Antanas Guoga ir Philas Hellmuthas susirems milijono dolerių vertoje pokerio dvikovoje

Lietuvos pokerio simboliu vadinamas Antanas Guoga ir pokerio rekordininkas Philas Hellmuthas nusprendė vieną kartą ir visiems laikams išsiaiškinti santykius prie pokerio stalo. Milijono dolerių iššūkio metu du žaidimo meistrai sudės visus taškus ant „i“, rašo 15min.lt.

„Tony G“ pseudonimu visame pasaulyje atpažįstamo lietuvio ir 13 Pasaulio pokerio serijos (WSOP) auksinių apyrankių savininko Ph.Hellmutho susidūrimai prie pokerio stalo ne sykį privertė šyptelėti pokerio aistruolius. Įvairiuose interneto puslapiuose galima aptikti ne vieną video įrašą, kaip šios dvi pokerio įžymybės kovoja tarpusavyje. A.Guoga neslepia, kad žaisti prieš Ph.Hellmuthą yra ypatingas jausmas. Karštu temperamentu pagarsėjusio pokerio profesionalo elgesys prie stalo, kartais peržengia visas pokerio etiketo ribas.

Ne kartą pašiepęs amerikietį savo tinklaraščiuose ar interviu, A.Guoga galų gale nusprendė, kad laikas viską išsiaiškinti vieną kartą ir visiems laikams. Neturime tikslesnės informacijos apie tai, kada ir kur įvyks lemtingoji akistata, tačiau faktas, kad „Tony G“ ir Ph.Hellmuthas dalyvaus pokerio dvikovoje, į kurią kiekvienas jų atsineš po 1 milijoną dolerių. Mačas tęsis tol, kol vienas iš žaidėjų liks tuščiomis rankomis. Tuo tarpu nugalėtojui atiteks ne vien įspūdingas laimėjimas, bet ir neblėstanti šlovė.

Nei A.Guoga, nei Ph.Hellmuthas kol kas nepakomentavo savo sprendimo dalyvauti šioje kovoje. Nekantriai laukiame profesionalų pozicijos išdėstymo, o kol kas siūlome jums pasižiūrėti, kaip „Tony G“ ir Ph.Hellmuthas bendrauja prie pokerio stalo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder