Australas savo pramoginiame juriniame parke nori apgyvendinti klonuotus dinozaurus

Australas savo pramoginiame juriniame parke nori apgyvendinti klonuotus dinozaurus

Milijardierius Clive'as Palmeris savo pramoginiame juros periodo parke ketina apgyvendinti klonuotų dinozaurų. Jis jau pradėjo kalbėtis su mokslininkais, klonavusiais garsiąją avelę Dolly.

Kasybos magnatui C. Palmeriui priklauso liukso klasės kurortas vienoje Australijos saloje. Juros periodo parkas yra viena iš šiame kurorte esančių pramogų, rašo popsci.com.

Dinozaurų klonavimas – ne vienintelė verslininko idėja. Turtuolio planuose – milžiniškas dangų remiantis bokštas su restoranu „Dangaus adata“ ir didžiulis apžvalgos ratas, panašus į „Londono akį“. Visi šie kaprizai skirti tenkinti įnoringų pasiturinčių lankytojų iš Vidurio Rytų kaprizus.

Be to, verslininkas jau kurį laiką rezga planus pastatyti modernią „Titaniko“ kopiją, kursuosiančią maršrutu „Londonas-Niujorkas“. Tai realybe turėtų tapti jau po kelerių metų – 2016-aisiais.

C. Palmerio sumanymas klonuoti dinozaurus nėra jau toks naujas. Mokslininkai iš tikrųjų mėgina iš praeities prikelti išnykusius gyvūnus. Pavyzdžiui, Rusijos, Korėjos ir Japonijos tyrėjai planuoja atgaivinti mamutus, įšvirkšdami jų DNR drambliams.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder