Citatos, kurias pastebėjo ir įsiminė "Vakarų ekspresas"

Citatos, kurias pastebėjo ir įsiminė "Vakarų ekspresas"

Klaipėdos meras Vytautas GRUBLIAUSKAS apie iškraipytą statistiką: "Kilęs ažiotažas kas ir kaip skaičiuoja, kas ir kurioje savivaldybėje perskaičiuos ir išsiaiškins bei atskirs tiesą nuo statistikos pagaliau išlukštentas. Apmaudu, kad ilgokai gyvenome "kreivų veidrodžių" karalystėje, o tai, kad šį rytą atsibudome "gerokai sveikesni", labai nedžiugina. Vis tik tiesos žinojimas yra nepalyginamai didesnė vertybė, nei gyvenimas "šešėlinėje realybėje" tiesos nežinant..."

Klaipėdos miesto tarybos narys Arvydas VAITKUS: "Dar prieš rinkimus žmonės buvo klaidinami šiandieninės valdžios teigiant, kad egzistuoja detalus 130 žingsnių infekcijos suvaldymo planas. Kaip matome tokio plano nėra".

Seimo narė Ligita GIRSKIENĖ apie Klaipėdos kavinių ir barų protesto akcijas: "Vienintelė atėjau susitikti su barų ir kavinukių darbuotojais, šeimininkais, kurie šiandien Klaipėdoje surengė akciją. Dar buvo keletas žurnalistų. Nuotaikos niūrios... Žmonės bijo dėl savo, savo šeimų ateities. Visiškai neteko pajamų. Klausia kaip sumokėti nuomą, komunalinius mokesčius, atlyginimus darbuotojams? Ir valgyti norisi... Nedirba jau 8 mėnesius".

Buvęs Nacionalinės sveikatos tarybos sekretoriato vadovas Romualdas ŽEKAS: "Reikia liautis prakalbusį apie valstybę kritikuoti, vadinti marginalu, nacionalistu ar net fašistu. Šiandien reikia itin daug drąsos kalbėti apie valstybės gyvasties prielaidas. Ne be reikalo A. Šliogeris drąsą laiko pačia svarbiausia aristokratiško žmogaus savybe".

Signataras Mečys LAURINKUS: "Jaučiu, jog istorija su „Sputnik V“ paprastai nepasibaigs. Aš pats skiepysiuosi „partijos ir vyriausybės“ numatyta vakcina, bet kodėl reikėtų žmonėms užkirsti kelią ir kitaip pasirinkti. Anomalijos, pandemijos, ekologinės katastrofos jau netolimoje ateityje gali keisti valstybių santykius net visiškai pamirštant, kas jas skyrė ar priešino anksčiau".

Žurnalistas Skirmantas MALINAUSKAS: "Pukeliui jau pateiktas mano ieškinys ir nuo šiol padarysime viską, kad visomis progomis šis nusikaltėlis būtų traukiamas atsakomybėn.Ir ne tik jis. Taip elgsimės su visais. Kai jų advokatai suokia pasakas, kaip lengvai ir greitai laimės, tegul visi pamato realybę".

Buvęs vidaus reikalų ministras Gintaras FURMANAVIČIUS apie prezidento puolimą: "Žaidimo planas labai aiškus: tai yra pirmas, bet tikrai ne paskutinis bandymas šviesuomenei karštai pritariant valstybės vidaus ir ypač Europos politinėje erdvėje silpninti Gitano Nausėdos autoritetą, į pirmą planą stumiant prezidento rinkimus beviltiškai pralaimėjusią Ingridą Šimonytę".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder